Kaphatok valamilyen támogatást?
Sziasztok,
A munkahelyem Salgótarjánban van, és itt élek a szüleimmel.
Hamarosan tervezünk párommal összeköltözni Budapesten.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy mivel naponta kéne oda-vissza mozognom, létezik bármilyen támogatás amit igénybe vehetek, hogy olcsóbb legyen az utazásom?
A munkáltatónak fizetnie kell a helyközi bérlet 86%-át. Ez persze csak akkor működik, ha hivatalos, bejelentett lakcímed van. Emellett biztosan nem is fogják ezt jó néven venni, hiszen úgy vettek fel, hogy helybéli vagy. Ha meg köcsög a cég, akkor majd valahogy elintézi, hogy felmondhasson neked.
Viszont én sem értem, miért költözöl így el? Salgótarjánban biztosan olcsóbb az albérlet is, meg úgy összességében olcsóbb az élet. Emellett a napi ingázás az kb. 5-6 óra, ami szerintem vállalhatatlan. Olyan jó a munkahely, vagy annyira fontos összeköltözni most? Szerintem érdemesebb lenne Budapesten munkát keresni, ott a bérek is magasabbak.
Biztos lehetsz abban, hogy a munkáltatód rövidesen felmond Neked.
Párod nem tud oda költözni?
A munkáltatóm nem fog felmondani, mivel apámé a cég :D
Nyilván nem egy szép dolog, ezért nem is akartam ezt részletezni.
Nekem viszont Pestre kell költöznöm, ennél jobb munkahelyem viszont úgysem lesz mint itt...
Ha heti 2-3x bejárnék dolgozni, az bőven elég lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!