Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Jogosítványra nem lehet...

Jogosítványra nem lehet igényelni valamilyen támogatást az államtól?

Figyelt kérdés

Vagy valamilyen más szervezettől, egy bizonyos összeget a B kategóriás jogosítvány letételhez.

Sajnos számomra nagyon drága, viszont szeretnék már jogosítványt, 18éves vagyok, még iskolába járok, szüleim azt mondják majd saját keresetből, amit én is támogatok de az még odébb lesz.... szeretek saját pénzből vásárolgatni olyan dolgokat amiket csak én használok, viszont a jogosítvány diák munka és egyéb munka hiányában igen csak elérhetetlen dologz :(

2010. júl. 27. 07:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekünk az iskola (legalább is azon keresztül az önkormányzat) fizette a tanfolyamokat és a vizsgákat is (kivétel a pótórákat és pótvizsgákat). Közvetlen állami támogatásról nem tudok. Amúgy kb. össz-vissz 100e lenne a jogsi megszerzése.
2010. júl. 27. 08:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Nálunk 135ezer körül van, sajnos nem pesten lakok, hanem vidéken, és nagyon drága, de még ha 100lenne se lenne sokkal jobb a helyzet :\
2010. júl. 27. 09:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem 160e volt mindennel együtt, minden vizsga elsőre sikerült ..
2010. júl. 27. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!