Igaz, hogy a személyvonatokon a legtöbb kalauzt le lehet fizetni? Más téma, de adjatok v á l a s z t l é g y s z i. Lent.
Szóval igaz-e az, hogyha felszállok egy vonatra egy olyan településen, ahol nincs jegypénztár, és azt mondom a kalauznak, hogy nem muszáj megírni a jegyet, akkor kapható-e erre? Mivel úgy tudom, hogy ilyenkor a jegynek kb. a felét kell kifizetni, ami nekik zsebbe megy. Tapasztalatok/vélemény?
Tudom, hogy nem ebbe a témába való a kérdés, de ezt olvassák a legtöbben. Legyetek szívesek gyorsan válaszolni, nemsokára indul a vonatom! ;)
ezt a "jegyvásárlást" nem mindig, és mindenhol lehet megcsinálni. a személy vonatokon van rá a legnagyobb esély. elövárosi vonatoknál nulla.<-"repülöbrigád" miatt. jegyvizsgálot sok mindenre "rá lehet venni", csak kedvesen, és normálisan kell hozzá fordulni. amugy csomagküldésre is jol "használhatóak" a jegyvizsgálok, és a mozdonyvezetök. 3 éve a tarifa náluk 500-1000ft között volt csomagonként. olcsobb, és gyorsabb, mint a posta.
volt vasutas.
o, és az elsö válaszadónak: attol, hogy ö még nem látott, még létezik eme "utazási" forma! Söt! vannak olyanok is akik természetben fizetnek! igazábol errol a jegyvizsgálok tudnának mesélni! :D
én 7 évig meloztam a közelükben, napi munkakapcsolatom volt jegyvizsgálokkal (fiu/lány). ök szokták nekem mesélni az ilyen sztorikat. több jo cimboráim is kallerok.
U.I.: én sem láttam egyben 15 millio ft-t. de elhiszem, h. van!
volt vasutas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!