Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hol tudok Magyarországon...

Killer_man kérdése:

Hol tudok Magyarországon menetrendszerinti egész BVmot szerelvénnyel utazni?

Figyelt kérdés
20 éves korom létére és tömköz barát létemre egyszer nem utaztam a Ganz koronagyémántjával. És szeretném végre megtenni! És van olyan hely ahol 160-al is mennek?
2016. jan. 14. 22:14
 1/6 tothp ***** válasza:

Itt keresgélj

[link]

2016. jan. 14. 22:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Jelenleg (értsd: hónapok óta) mindhárom szerelvény dög.
2016. jan. 14. 23:26
 3/6 anonim ***** válasza:

A BVmot kicsi széria volt, az utóbbi egy-másfél évtizedben semmi figyelmet nem kapott, így teljes szerelvényként tudtommal utoljára az S12 vonatokon lehetett egy példánnyal találkozni, de az is esett-kelt. Ugyanígy személyvonatozott a 150-es vonalon is, de az is a múlté. Egyes betétkocsijaival IC vonatokban találkozhatsz még, de 160-as tempót már ne várj.

Jómagam is csak egyszer, 1994 magasságában a Szabolcs IC-n mentem vele.

2016. jan. 14. 23:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Tatbánya-Oroszlány vonalon, de ha állítólag mindegyik pihen, akkor nem...
2016. jan. 15. 22:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
És Tatabánya-Oroszlány között sem egész szerelvény szokott közlekedni, hanem csak egy motor-vezérlő kombó. A betétkocsik szét vannak dobálva mozdonyos vonatokba, ahogy valaki előttem itt már írta.
2016. jan. 16. 08:08
 6/6 A kérdező kommentje:
De miért? Miért nem állítják vissza komplett szerelvényekké? Miért közlekednek darabokra szedve?
2016. jan. 17. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!