Budapesti közoktatási bérletnél elrontott diákigazolványszám?
Figyelt kérdés
Automatánál vettem bérletet kb. egy órája, csak hetedikétől lesz érvényes, viszont itthon észrevettem, hogy elütöttem egy számot rajta. Elhoztam a bizonylatot is, nálam van, van rá lehetőség, hogy kicseréljék a bérletet, helyes azonosító számmal?2016. jan. 3. 10:06
1/6 anonim válasza:
250 Ft-ért kicserélik az ügyfélközpontokban.
2/6 Tomcatters válasza:
Mi is pont tegnap vettünk ..és elírta a nő,viszavittük , nekünk ingyen cserélte Corvin metrólejárónál
3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a gyors válaszokat!
2016. jan. 3. 10:12
4/6 Tomcatters válasza:
Ja és azt kifelejtettem,hogy a számla az meglegyen ,mert nekünk elkérte a pénztáros (nem tudom automata ad e számlát)
5/6 anonim válasza:
Automata esetén pénzbe kerül, mert te rontottad el. Pénztárosi hiba esetén nem kerül pénzbe. Csak, hogy letisztázzuk.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, nálam van a bizonylat, amit az automata ad. Gondoltam, hogy nem ingyen cserélik ki ebben az esetben, de hát ha egyszer elrontottam, akkor ez van. :)
2016. jan. 3. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!