Miért nem lehet a vonaljegy mindkét oldalát használni? 350 forint lenne kettő lyukasztás, át lehetne vele szállni, vagy haza is menni!
"A kérdező kommentje:
Megnézném mit szolnátok, ha ennyiből kellene ki gazdálkodnotok a BKV bérletet és a kajátokat (ha pl. nem otthon, hanem útközben éheztek meg)."
Én voltam egyszer három hónapig munkanélküli, aztán másfél évig, túl vagyok az ötvenen. És így nem csak a zsömlét kellett a semmiből előteremtenem, hanem az összes rezsit is.
Tetszik egyébként az ötleted. A karóhoz kevesebb tinta kell, mint az elhízott, kövér ötöshöz. Hogyan tetszik a gondolat?
Sokat lehetne spórolni azon is, ha drága felmenőid csak fele fizetést kapnának. Rengeteg papír és fém megmaradna.
Ismered a ceruza történetét? Újító elme kitalálta, hogy az utolsó két centit senki sem használja el, ezért azt el lehet hagyni. A rövidebb ceruza vége is mindenkinél megmarad. Rövidebbre vették. A vége egy két centis, semmire sem jó valami lett. Meg is szüntették a ceruzát.
Nem kell jegy, lyukasztó, busz, iskola, könyvek, füzetek. Semmi. Elég a te hatalmas lángeszed.
Ne halgass rájuk kérdező, attól, hogy sz*r az élet nem kell ilyen keserűnek lenni.
Amúgy nem mellesleg azért ilyen fos ebben az országban minden, mert a sok vészmadár beletörődött ebbe és el van a sz*rban, mocsokban.
Ne keverd a keserűséget a realitásérzékkel.
Továbbá jelezném, ti választottátok magatoknak ezt a fost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!