JohnWolf kérdése:
Magyarországról Romániába mivel hogy menyiért menyi időalatt?
Figyelt kérdés
Ez egy egész összetett kérdés lenne. Én 14 vagyok haverom 15 Romániába akarunk menni nem tudjuk mivel mennyünk és mennyi lenne az úti idő és a pénz amit elköltenénk. Egy Salgótarján-gyergyószentmiklósi utat szeretnénk vagy az körül leszálni ez kb mennyi idő lenne és mennyi pénz hány átszállás vagy mivel? Az utat tavasszal akarnánk megejteni vonatra gondoltunk. Ehez kell valami uti okmány? Vagy felnőtt kísérő? Válaszokat várom remélem eléggé kifejeztem a problémám ha nem nyugottan kérdezz még :) -Laci és Legjobb tesója Krisz2015. dec. 30. 00:36
11/13 anonim válasza:
A kis buszoknak, népiesen "mini taxiknak" az a hátránya, hogy nem kényelmesek. Kicsi utastérben be van zsúfolva 12-15 ember. A csomagoknak nincs megfelelő hely. Az ülések nem kényelmesek, hosszabb távon megérkezik az ember "gyűrötten". Tovább nem részletezem.
12/13 anonim válasza:
Szerintem az Iveco Daily-k vagy a Merci Sprinterek, esetleg a Volkswagen Crafterek egyáltalán nem kényelmetlenek, főleg, hogy utánfutót húznak maguk után a csomagoknak.
13/13 anonim válasza:
12. Biztosan jármű függő a kényelem, meg azt mennyire tartják tisztán. Én utaztam már úgy, hogy egy elég testes ember ült mellettem és az alsó záróizmai kiengedték a gázokat. Rettenetes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!