Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Most, karácsony előtti napokba...

Most, karácsony előtti napokban a szokásosnál nagyobb tömeg lehet a buszokon?

Figyelt kérdés
Ma este be szeretnék menni innen egy kis településről a városba busszal, viszont kicsit tömegiszonyom van. Normális esetben kedden azon a buszon amivel menni szoktam nem szokott akkora tömeg lenni, vannak rajta emberek de nincs tömegnyomor egyáltalán, és a hazafele jövő buszon se. Most viszont ugye karácsony jön, diákoknak nincs iskola, sokan nem is dolgoznak már, jól sejtem hogy most így az átlagosnál nagyobb tömegre lehet számítani? Mert nem akarok tömegnyomorban utazni, annyit nem ér meg az egész utazás hogy kellemetlenül érezzem magam. Amikor én azért mennék be a városba hogy jól érezzem magam.
2015. dec. 22. 11:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Este befelé nem lesz tömeg. Kifelé pedig válassz olyan járatot, ami nem sokkal egy másik, azonos irányba tartó mögött indul. De figyelenbe veheted, hogy mikor zárnak a boltok vagy mikor van vége egy műszaknak a város üzemeiben - nyilván az ezt követő fél órában nagyobb forgalma van a jàratoknak.
2015. dec. 22. 12:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyébként az sem mindegy, hogy a városban mit akarsz csinálni, mert könnyedén futhatsz bele a tömegnyomorba ott is!
2015. dec. 22. 15:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a tömegnyomort ilyenkor nem lehet kikerülni. Én autóval járok és ilyenkor a környező városokban mindig dugó van.
2015. dec. 22. 16:33
 4/5 eddiboy ***** válasza:
42%
Mivel nincs iskola, a tömegnyomor is kisebb, nem jár mindenki mindennap vásárolni a karácsony miatt. Ennyire azért ne parázz már a tömegtől.
2015. dec. 23. 09:05
 5/5 anonim válasza:
Kizárt, miből gondolod?????fejtsd ki!!!
2016. jan. 30. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!