Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért nem érhető el a volán...

Miért nem érhető el a volán menetrend keresője?

Figyelt kérdés

[link]

nekem nem hajlandó betölteni

2015. dec. 20. 19:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Épp nekem se. De az illetékes regionális közlekedési központok oldalain többnyire találsz meneteendeket vagy információs telefonszámokat.
2015. dec. 20. 20:12
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2015. dec. 20. 20:16
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Mert megváltozott, ünnepi menetrend van. Tudom, hogy ettől nem kéne, csak tapasztalom.

Augusztus 20-án kezdődött, ünnepeken és ünnep körüli napokon egész napra egyes viszonylatokban csak egyetlen járatot mutatott, egyes viszonylatokban egyet sem.

Tegnap kora délután is így volt, aztán később már el sem lehetett érni a menetrendet. Azóta is így van.

Augusztusban e-mailt írtam róla a Volán Egyesülés központi e-mail címére. Annyit válaszoltak, hogy továbbították az illetékes régiós volán központba. Nem értettem, hiszen a központi VOLÁN menetrenddel volt gondom. Részükről ezzel végeztek is, semmilyen új értesítés nem jött.

Csak ünnepek, és rossz működések.

Azt, hogy megint csak legfeljebb egy járat/napot fog jelezni az ünnepeken, azt előre tudtam, mert kipróbáltam, amint lehetett keresni a december 12-e utáni új menetrendben.

Az, hogy egyáltalán nem működik, ráadásul ilyen hosszú ideig, ez „fejlődés”, eddig ez nem volt.

Az esetleges és szerencse kérdése, hogy a regionális oldalakon tud-e keresni valaki alkalmas járatot. Attól függ honnan-hova utazik.

DDKK ENYKK csak a központi van (lenne),

EMKK a három megyéjéből csak 2 működik, 1 ugyanúgy nem érhető el, mint a központi. Amelyik működik, az sem keres a 3 megyén kívüli településre való utazáshoz

2015. dec. 20. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!