Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Egyesek miért tartják furának,...

Egyesek miért tartják furának, ha valaki soha nem akar vezetni?

Figyelt kérdés

Szerintem az egyik legveszélyesebb dolog a világon.

Ráadásul olyan cselekvés,aminek következtében akár börtönbe is kerülhet az ember.Ha pl balesetet okoz.

Vagy sokkal nagyobb az esélye,hogy balesetet szenvedek,mintha tömegközlekedést használnám.

Ráadásul környezetszennyező és drága is.

2015. dec. 7. 01:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
86%

Én nem tartom furának.

Nem tartok azért tehenet, mert mindennap tejet iszom. :D

Az autózásnak és a tömegközlekedésnek is megvan a maga előnye és hátránya. Én az utóbbit szeretem.

2015. dec. 7. 18:33
 12/13 anonim ***** válasza:
83%
Nekem gyakorlatilag hobbim, örülök ha kell menjek valahova messze, mert egyszerűen kikapcsol, olyankor csak a vezetésre tudok koncentrálni, semmi más nem érdekel, és nagyon élvezem. Meg persze erősen autómániás is vagyok.
2015. dec. 7. 21:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Azt megértem, hogy városon belül ki lehet váltani közösségi közlekedéssel (én is azt teszem, annak ellenére, hogy két autóm is van), de soha nincs egy hétvége, hogy leruccanni valahová? Egy Balatoni pár napra, vagy a Mátrába kirándulni? Vagy kiugrani a parndorfi Outletbe? Stb stb stb. Vagy vidéki rokonokat, ismerősöket meglátogatni? Vagy elmenni nagybevásárolni mondjuk egy Auchanba, Metroba, Premier Outletbe? Stb stb, Mindenhová nem megy villamos :D Meg rohadt macerás mindenhová vonatozni meg távolságibuszozni, a menetrendekhez alkalmazkodni stb. Szóval valahogy nekem fura, hogyha egy jól szituált ember, akinek beleférne és nem akar autót.
márc. 8. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!