Vonatjegy visszaváltás, tudtok ebben segíteni?
Figyelt kérdés
Bpről mentem Szegedre tegnap. Retúrjegyet vettem neten keresztül. Odafele jött a kaller, érvényesítette. Hazafele kocsival elhoztak, így a menetérti részét szeretném visszatéríttetni. Nem sok reményt fűzök hozzá, de ha bárkinek van infója segítségképp hogy megy az ilyen, lehete, vagy ne is álmodjak róla, akkor írjon.2015. nov. 28. 20:03
1/6 anonim válasza:
Nem tudom már pontosan hogyan lehet visszaváltani, de az biztos hogy így már utólag nem lehet. Ha jól tudom még az utazás előtt egy órával vissza lehet.
2/6 anonim válasza:
Szia!vissza lehet váltani, de pontosan nem tudom...
3/6 anonim válasza:
A MÁV-START VASÚTI SZEMÉLYSZÁLLÍTÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSI ÜZLETSZABÁLYZATA tartalmazza a „Lemondás az utazásról (szerződéstől való elállás), a visszatérítés szabályai”-t.(III. fejezet 2. cím)
Itt elolvasható: [link]
4/6 anonim válasza:
Elég sok a részletszabály ahhoz, hogy itt pontos választ tudjunk adni, szóval mindenképp olvasd el a fent belinkelt üzletszabályzat idevonatkozó pontjait. A fő szabály persze az, hogy minél előbb váltatod vissza a jegyet, annál inkább biztosra mész.
5/6 anonim válasza:
Szegeden kellett volna igazoltatni, hogy lemondasz a visszaútról. Így utólag már nem fizetnek, mert akkor ha valaki elsunnyog, és a jegyvizsgálónak nem mutatja meg a jegyét, akkor utólag visszakérhetné az árát.
6/6 anonim válasza:
Először is nem szabad lejárnia, másodszor ahonnan indultál volna, kérni kellett volna egy lapot, hogy nem használod fel a menetjegyedet, aztán visszatérítés lapot kitölteni és leadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!