Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Vonatjegy visszaváltás,...

Vonatjegy visszaváltás, tudtok ebben segíteni?

Figyelt kérdés
Bpről mentem Szegedre tegnap. Retúrjegyet vettem neten keresztül. Odafele jött a kaller, érvényesítette. Hazafele kocsival elhoztak, így a menetérti részét szeretném visszatéríttetni. Nem sok reményt fűzök hozzá, de ha bárkinek van infója segítségképp hogy megy az ilyen, lehete, vagy ne is álmodjak róla, akkor írjon.
2015. nov. 28. 20:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom már pontosan hogyan lehet visszaváltani, de az biztos hogy így már utólag nem lehet. Ha jól tudom még az utazás előtt egy órával vissza lehet.
2015. nov. 28. 20:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia!vissza lehet váltani, de pontosan nem tudom...
2015. nov. 28. 21:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A MÁV-START VASÚTI SZEMÉLYSZÁLLÍTÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSI ÜZLETSZABÁLYZATA tartalmazza a „Lemondás az utazásról (szerződéstől való elállás), a visszatérítés szabályai”-t.(III. fejezet 2. cím)

Itt elolvasható: [link]

2015. nov. 28. 22:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Elég sok a részletszabály ahhoz, hogy itt pontos választ tudjunk adni, szóval mindenképp olvasd el a fent belinkelt üzletszabályzat idevonatkozó pontjait. A fő szabály persze az, hogy minél előbb váltatod vissza a jegyet, annál inkább biztosra mész.
2015. nov. 28. 22:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Szegeden kellett volna igazoltatni, hogy lemondasz a visszaútról. Így utólag már nem fizetnek, mert akkor ha valaki elsunnyog, és a jegyvizsgálónak nem mutatja meg a jegyét, akkor utólag visszakérhetné az árát.
2015. nov. 29. 09:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Először is nem szabad lejárnia, másodszor ahonnan indultál volna, kérni kellett volna egy lapot, hogy nem használod fel a menetjegyedet, aztán visszatérítés lapot kitölteni és leadni.
2015. nov. 30. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!