Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Jegyvisszaváltás? (automata)

Jegyvisszaváltás? (automata)

Figyelt kérdés

Sziasztok, gyorsan kéne segítség...

Én hülye előre vettem 2 jegyet mára, de kiderült, hogy csak a jövőhéten kell menne...

Hallottam, hogy lehetséges vissza váltani a jegyet, de ahol én lakom csak automata van...ott lehetséges a visszaváltás?

Válaszokat köszi

2014. nov. 3. 07:16
 1/10 anonim ***** válasza:
Ott nem, csak a legközelebbi pénztárban. Számold ki, megéri-e emiatt odáig elutaznod.
2014. nov. 3. 07:25
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Fene enné meg aki kitalálta ezt az automatát...

Két kérdésem lenne még:

1. Hol tudnám megnézni, hol vannak "emberek" az állomáson? pl: pestlőrincen van-e

2. Mennyi időm van erre? Mert nev apám bejár ő vissza tudná váltani, de csak holnap

A jegy tegnap (16:00-17:00 körül lett véve)

2014. nov. 3. 07:30
 3/10 anonim ***** válasza:

Illetve csak akkor és addig váltják vissza a jegyet (már ha MÁV-ról beszélünk), ha még az utazás időpontja előtt viszed vissza.

Ha viszont olyan jegyed van, ami KM-re és egész napra szól (pl. ami nálunk is van) akkor azt csak előző nap lehet.

2014. nov. 3. 07:31
 4/10 anonim ***** válasza:

Csak egy példa tőlünk:

Ha veszel egy Sülysáp - Keleti jegyet mára, akkor azzal egész nap felülhetsz bármelyik vonatra adott napon. Ha mára szól akkor azt ma már nem lehet visszaváltani, csak tegnap éjfélig lehetett volna.

2014. nov. 3. 07:32
 5/10 A kérdező kommentje:
akkor ez bukta
2014. nov. 3. 08:03
 6/10 anonim ***** válasza:
A jegy érvénytartamán belül, tehát még MA IS visszaválthatod.
2014. nov. 3. 08:26
 7/10 A kérdező kommentje:

igen, de a közelbe nem sztem nincs ember csak automata

Bár erre nincs valami mávos link? pl hol van automata hol emberek?

2014. nov. 3. 08:37
 8/10 anonim ***** válasza:

Persze, a MÁv-Start oldalán ott van minden állomás pénztárának a nyitva tartása. Esetedben Kőbánya-Kispesten és Ferihegyen van a két legközelebbi pénztár.

Megjegyzem: a korábbiakhoz képest a jegyautomaták többnyire plusz jegyvásárlási lehetőséget biztosítanak olyan helyeken, ahol az utóbbi időben egyáltalán nem tudtál jegyet venni, csak a vonaton.

2014. nov. 3. 09:12
 9/10 anonim ***** válasza:

[link]

Ajánlom ezt elolvasni, hogy minek nézel elébe ha jegyet szeretnél visszaváltani!

2014. nov. 3. 19:06
 10/10 A kérdező kommentje:
Végén az lett, hogy elpostáztuk a jegyet, miután a máv ezt tanácsolta telefonban, majd kiderül mi lesz
2014. nov. 4. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!