Jegyvisszaváltás? (automata)
Sziasztok, gyorsan kéne segítség...
Én hülye előre vettem 2 jegyet mára, de kiderült, hogy csak a jövőhéten kell menne...
Hallottam, hogy lehetséges vissza váltani a jegyet, de ahol én lakom csak automata van...ott lehetséges a visszaváltás?
Válaszokat köszi
Köszi a választ!
Fene enné meg aki kitalálta ezt az automatát...
Két kérdésem lenne még:
1. Hol tudnám megnézni, hol vannak "emberek" az állomáson? pl: pestlőrincen van-e
2. Mennyi időm van erre? Mert nev apám bejár ő vissza tudná váltani, de csak holnap
A jegy tegnap (16:00-17:00 körül lett véve)
Illetve csak akkor és addig váltják vissza a jegyet (már ha MÁV-ról beszélünk), ha még az utazás időpontja előtt viszed vissza.
Ha viszont olyan jegyed van, ami KM-re és egész napra szól (pl. ami nálunk is van) akkor azt csak előző nap lehet.
Csak egy példa tőlünk:
Ha veszel egy Sülysáp - Keleti jegyet mára, akkor azzal egész nap felülhetsz bármelyik vonatra adott napon. Ha mára szól akkor azt ma már nem lehet visszaváltani, csak tegnap éjfélig lehetett volna.
igen, de a közelbe nem sztem nincs ember csak automata
Bár erre nincs valami mávos link? pl hol van automata hol emberek?
Persze, a MÁv-Start oldalán ott van minden állomás pénztárának a nyitva tartása. Esetedben Kőbánya-Kispesten és Ferihegyen van a két legközelebbi pénztár.
Megjegyzem: a korábbiakhoz képest a jegyautomaták többnyire plusz jegyvásárlási lehetőséget biztosítanak olyan helyeken, ahol az utóbbi időben egyáltalán nem tudtál jegyet venni, csak a vonaton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!