VdorottyA kérdése:
Miért nem lehet soha egy Volán távolsági buszjaraton sem használni a beépített wc-t?
Figyelt kérdés
2015. nov. 24. 19:32
1/8 anonim válasza:
Hogy a sofőr megállhasson 10perc cigiszünetre
2/8 anonim válasza:
Mert sok munka lenne folyamatosan kiüríteni, takarítani. De az is lehet hogy rossz.
Pedig ma már a járműveken nem ritka a wc. Egyes autókon is megtalálható
3/8 anonim válasza:
Még életemben nem láttam olyan buszt, amelyiken kinyitotta volna a sofőr a WC-t, pedig Európát keresztül-kasul utaztam már busszal.
4/8 anonim válasza:
Egyszerű: hiányzik a wc-k ürítéséhez illetve a víztartályok feltöltéséhez szükséges infrastruktúra és adott esetben a személyzet is. Szerintem e téren csak a belföldi személyszállítási piac liberalizálása fog segíteni, amit viszont ez a mindent centralizáló kormány nyilván nem fog sürgetni, még ha le is jár a brüsszeli határidő.
5/8 anonim válasza:
Hármas: ezek szerint nem jártál eleget Szlovákiában, Csehországban, Svédországban, Dániában, az Egyesült Királyságban, Németországban, Belgiumban, Luxemburgban vagy Portugáliában. Én minimum ezekben az országokban hugyoztam már jót a buszon - és mindannyiszor a vécébe!
6/8 A kérdező kommentje:
En is bárhol jártam a világban mindenhol készséggel engedtek használni es nem a kulcsert kellett könyörögni a sofőrnek, hanem egész egyszerűen nyitva volt.
2015. nov. 24. 22:13
7/8 anonim válasza:
A Volán (és KK-k) szolgáltatási színvonala a MÁV-START-éval versenyez a legalacsonyabb jelzőért.
Bár igaz, ami igaz, sok más országos közösségi közeledési szolgáltató nincs, tehát lényegében ők a legjobbak.
8/8 anonim válasza:
Soha nem jártam busszal, de el tudom képzelni.
Biztosan a migránsok is ezért sza.tak a busz ülésére. A WC-t nem használhatták, megállni meg nem lehetett. (ja, és egyébként még nem is láttak WC-t)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!