Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hetvegen Pestre kell mennem...

Hetvegen Pestre kell mennem es egyedul kozlekedni a varosban. Segitene valaki az alabbi kerdeseket megvalaszolni?

Figyelt kérdés

Leszallok a buszrol a Nepligetnel,onnan hogyan jutok el a MuPaba?

Este tiz utan hogyan tudnek eljutni a MuPatol a Nyugatiig? Hol es milyen jegyet kell vennem a tomegkozlekedes hasznalatahoz?

2015. nov. 24. 12:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
2015. nov. 24. 12:20
 2/15 anonim ***** válasza:

1-es villamossal a közvágóhídig. Onnan sétával eljutsz, mert a felüljáró mögött van közvetlenül.

Este még megy a villamos. 1-el a népligetig és ott 3-as metró.

3 jegy kell, amit automatából megvehetsz.

2015. nov. 24. 12:23
 3/15 A kérdező kommentje:
es akkor egy jegyet lyukasztok a villamoson,egyet hazafele a villamoson meg egyet a metron?
2015. nov. 24. 12:28
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Átellenesen van a buszpályaudvarral az 1-es villamos megállója. Az aluljáróban elmész a metró mellett és onnantól jobbra a második feljárat!

Felmész és BALRÓL mennek a villamosok az Etele út / Fehérvári út felé.

Felszállsz, egy vonaljegy elég. Az út kb. 15 perc.

A megállók:

Albert Flórián út

Ferencváros vasútállomás

Mester utca/Könyves Kálmán körút

utána felmegy a villamos a hídra nagy robajjal, na ekkor készülődjél!

Ahol leszállsz: Közvágóhíd H (hévállomás)

A Művészetek Palotája a villamosmegálló mellett van, látni fogod, eltéveszthetetlen.

A bejárathoz meg kell kerülnöd.

A Nyugatit kevésbé tudom.

Én szerintem 2-es villamossal mennék a Jászai Mari térhez és onnan 4-6-os villamossal egy megálló a Nyugati pályaudvar. A 2-es villamosnak a Nemzeti Színházzal egymagasságban van megállója, szerintem a tömeg egy része arra fog menni. Végállomásig mész vele. A 4-6-osra NEM a híd felé szállsz (látni fogod, a Duna partján leszel), hanem a másik irányba. Eltéveszthetetlen.

Vagy 2-es villamossal Boráros térig, ott rögtön ott a feljáró a 4-6-os villamoshoz, és felérve JOBBRÓL indul a villamos a Széll Kálmán tér irányába.

Vagy:

1-es villamossal vissza a Népligethez, ahonnan jöttél és onnan 3-as metróval 8 megálló Újpest felé szerintem ugyanannyi idő, viszont a metró hangos, lehangoló, meleg, kellemetlen, én budapesti létemre utálom.

Mindkét esetben két vonaljegy szükséges.

Az útvonaltervezők nem pontosak, nem számolnak a dugókkal, nem számolnak az egyéni preferenciákkal, egy olyan embernek, aki ritkán jár a Fővárosban szerintem nem is segítség, mert nem magyarázza el, mi merre és mire kell figyelni.

Ha mégis útvonaltervező, akkor BKK Futár.

2015. nov. 24. 12:29
 5/15 anonim ***** válasza:
69%
javítok. Egy jegy odafelé a villamoson. és egy ÁTSZÁLLÓ jegy visszafelé. Olcsóbban kijössz.
2015. nov. 24. 12:30
 6/15 anonim ***** válasza:
Minden járművön újat kell lyukasztani, kivéve metró -> metró átszállás, de az Nálad nem játszik most.
2015. nov. 24. 12:30
 7/15 anonim ***** válasza:

Ahogy #1 írta, Népligetnél 1-es villamos, negyedik megálló a Közvágóhíd, onnan fél perc séta a MüPa.

Este ugyanúgy vissza Népligetig, ott M3-as metróval Nyugatiig.

3 jegy kell. Ha máshova nem akarsz venni, akkor ne vegyél 24-órás jegyet, mert az 1650 Ft, míg a három jegy együtt csak 1150 Ft, így spórolsz 500 Ft-ot.

2015. nov. 24. 12:31
 8/15 anonim ***** válasza:

#5.

"és egy ÁTSZÁLLÓ jegy visszafelé"

Jogos, így még olcsóbb.

Nem 1150, hanem 880.

2015. nov. 24. 12:34
 9/15 A kérdező kommentje:
Osszegezve: Leszallok a buszrol,atmegyek a villamoshoz,ott keresek egy automatat,ahol veszek egy darab vonaljegyet(350) es egy darab atszallojegyet (530). 1-es villamossal elmegyek a Mupahoz a leirtak alapjan a Kozvagohidnal szallok le es ott vagyok. Hazafele felszallok a kettes villamosra,majd a boraros teren atszallok a negyesre,a kettesen lyukasztom az atszallojegyem egyik felet,a negyesen a masikat es leszallok a Nyugatinal.
2015. nov. 24. 12:51
 10/15 anonim ***** válasza:
Annyit tanácsolnék, hogy a Nyugatihoz inkább menj átszállàs nélkül: a 2-es villamossal a Jászai Mari térig. Onnan kb 10 perc séta csak a Nyugati. Az àtszállás időigénye miatt ez még csak nem is lassabb.
2015. nov. 24. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!