Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Vasútútvonalat keresek,...

Vasútútvonalat keresek, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Üdv! A németországi Hückeswagen városából a legkevesebb átszállással hogyan tudnék Budapestre eljutni, vasúton keresztül? Hückeswagenben nincs vasútállomás, ezért a legközelebbi állomást kellene megtalálni, és onnan Budapest.

Előre is köszönöm.

2015. nov. 23. 14:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Én valahogy megpróbálnék átmenni Kölnbe,onnan a Messéről indul vonat,egy müncheni átszállással Budapestre.
2015. nov. 23. 15:23
 2/6 anonim ***** válasza:
De mikorra kell neked ez?Mert bele fog kerülni egy 300-400€-ba...:/Kölnből buszt tudok Budapestre,az 130€.
2015. nov. 23. 15:25
 3/6 A kérdező kommentje:
3-400 euro? Még a 130 is sok :( Azt hittem a vonat a legolcsóbb. Én Budapestről 90 euroból jártam meg telekocsival. Vonatnál nincs olyan h. túristaosztály? Esetleg vmi fapados repülőjárat? 70 max 80 euróm lenne a hazaútra.
2015. nov. 23. 16:35
 4/6 anonim ***** válasza:
[link] Itt nézelődhetsz,persze ki lehet fogni olcsóbban is,azért kérdeztem,hogy mikor indulnál?Mert ha 1-2 héttel előbb megveszed,annál olcsóbb.De ha mondjuk már holnap mennél,akkor belekerülhet pár százba.Az oszkar.com vagy a blablacar amin nézhetsz esetleg buszt.Repülő is biztos több mint 100eu+poggyász,stb.De értelemszerűen minél később utazol,annál olcsóbb.
2015. nov. 23. 16:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Vonattal jelenleg elég körülményes Magyarországra jutni, mert az e tekintetben legfontosabb határátmenet, Freilassing csak nagyon korlátozott forgalmat tud bonyolítani a határellenőrzés miatt. Így az nem igaz, hogy Kölnből egyetlen átszállással megoldható a hazaút vonattal. Valószínü, hogy telekocsival vagy busszal lesz egyszerűbb.
2015. nov. 23. 17:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Düsseldorf vagy Kölnből elmész Prágáig, onnan van közvetlen vonat Budapestre. Jegyet kifoghatsz 79 euróért. 18 óra az út kb. Azt hiszem ezen az útvonalon nincs korlátozás határon.
2015. nov. 24. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!