Keresek egy lányt akit tömegközlekedésen láttam?
Figyelt kérdés
Ma, azaz június 4-én 7:30-8:00 között - az 1-es villamoson velem majdnem szemben ült egy igazán szép, sőt különleges tekintetű lány.
Aki tud róla valamit vagy ismeri őt, kérem írjon nekem.
(szívesen találkoznék vele újra, de nem sűrűn járok arra és azzal a villamossal)
Köszönöm
2013. jún. 4. 10:12
1/7 anonim válasza:
Én meg beleejtettem egy rizsszemet a többi rizsszem közé, és azt keresem. Nagyon különleges volt, de ...
2/7 anonim válasza:
Van egyébként valami bkv-s fórum, azt kéne megkeresned, és ott keresned....
Igen, megvan, megkerestem neked neh:
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2013. jún. 4. 10:27
4/7 anonim válasza:
Keresek én is egy lányt, múltkor láttam Pesten és azt dudolászta hogy lalalal...
6/7 anonim válasza:
az alatt a fél óra alatt az 1es villamos kb 24 megállójából körülbelül hány villamos fordulhatott meg? azt se tudjuk, te melyiken voltál, nem hogy egy full másik ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!