Maradjon a kolesz vagy legyek bejárós?
Figyelt kérdés
Most vagyok kilencedikes Budapesten, es kollegiumban vagyok. 60 km-re lakok Budapesttol. Ugyerzem nem nekem valo a kollegium, es szeretnek hazakoltozni, mert nem szeretnek tavol lenni a csaladtol. Igy is haza jarok hetkozben is, igy 3 ejszakat toltok koliban, 4 ejszakat otthon, viszont igy eleg maceras a tankonyveket meg mindent hordani mindenhova. Egyszerubb lenne ha minden nap feljonnek reggel aztan delutan hazamennek. Viszont haztol hazig majdnem 2 orat kell utazni. Esetleg tapasztalat, vagy valami tanancs, hogy mi legyen a kesobbiekben?2015. nov. 2. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!