Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogy lehet eljutni a pólus...

Hektor96A kérdése:

Hogy lehet eljutni a pólus centerhez?

Figyelt kérdés
Hogy lehet tömegközlekedéssel a Batthyány térről vagy az Árpád hídtól eljutni a pólus centerhez? Hányas busz és melyik megállónál kell leszállni?

2015. okt. 23. 16:05
 1/7 anonim ***** válasza:
2015. okt. 23. 16:35
 2/7 anonim ***** válasza:

A google maps tökéletes amúgy...

Az Árpád hídnál felszállsz a villamosra, elmész a Thökölyig, ott meg átszállsz a 107-es buszra ami egyenesen elvisz a Pólusig.

A Batthyányról pedig felszállsz a piros metróra, elmész a Blaháig és onnan dettó 107/7e busszal a Pólusig.

2015. okt. 23. 19:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi:) a Google Maps pedig nem tul jo szerintem. Nincsenek vele jo tapasztalataim.
2015. okt. 23. 20:17
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Attól, hogy te fogyatékos vagy és nem tudod használni, ezért rossz tapasztalataid vannak vele, még nem lesz fos. Tanuld meg használni, és ha ne adj isten meg is szereted, a végén még egy használható okos eszközt kapsz a kezedbe.

Persze egyszerűbb ide jönni és rinyálni segítségért, mint megtanulni, ezt megértem.

2015. okt. 23. 22:37
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok a fogyatékos mindenki magából indul ki. A Google Maps tényleg hulladék sokkal jobb a here Maps. Csak azt most nem tudtam használni mert szervizbe van a telefonom.
2015. okt. 24. 04:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Bocs én bárhonnan bárhová elnavigálok a GMapssal, nem én tartom fosnak, miért magamból indulnék ki? De mindegy, szerintem ezt még te sem érted.

HERE maps? A neve is jó :))))))))) Használd egészséggel.

2015. okt. 24. 11:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Jo nem ugy kell mondani ahogy irva van nagyokos. Te meg csak használd azt a sz a r t
2015. okt. 24. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!