A mozdonyvezetőknek van kötelező formaruhájuk a MÁV-nál, vagy abban dolgoznak, amiben akarnak?
Kapnak munkaruhát, nem kötelező abban dolgozni, de mivel a munkaruhát mozdonyvezetőknek tervezték, nem igen van annál praktikusabb öltözék, a legtöbb mozdonyvezető abban dolgozik.
Nem egyenruha, különböző ruhadarabok - rajta a MÁV emblémája - időjárástól függően variálhatják, mit vesznek fel.
# 5/5 Időpont ma 14:05
Szerintem arra gondol, hogy a fülkén kívüli munka koszosabb egy tehernél, mint egy személynél.
Mondjuk ez is tévképzet, de annyira talán nem vészes.
# 8/8 Időpont ma 01:49
Nem tudom ez nekem szól-e, de oda is írtam:
"Mondjuk ez is tévképzet, de annyira talán nem vészes."
Azt értettem ezalatt, hogy az átlagember gondolt már nagyobb hülyeséget is, az, hogy ezt gondolja elsőre még nem annyira problémás.
Kedves #8!
A mozdony gépterében való mászkálásnál bármikor végighúzhatod a hátadat egy olajos felületen. A vezetőálláson kívüli munkák alatt nem csak a kapcsolások és rakodások értendőek. (Ha nincs kapcsolásra kijelölt munkás, akkor természetesen a mozdonyvezető kapcsol). Ha a vonattovábbítás közben rendellenesség figyelhető meg, -a rendellenesség mértékétől és a helyzettől függően- meg kell állni. A vonat megállása után a hiba forrását megkeresni és azt meg kell szüntetni! Számos esetben előfordul, hogy ez csak a szerelvény alá mászással érhető el. Egyéb tényezők sorolhatók még, dízelmozdonyra egyáltalán nem alkalmas fehér ing.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!