Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » FLIRT motorvonat vezető...

FLIRT motorvonat vezető gyakornok felvételi teszt miből áll?

Figyelt kérdés
Első sorban az érdekelne, hogy nagyjából mit tartalmaz egy ilyen teszt? Hamarosan megyek a MÁV központba és ezért érdekelne! Kérek mindenkit hogy értelmes választ adjanak, természetesen azt nem bánom ha negatív de építő jellegű. Köszönöm!

2015. okt. 22. 11:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Jegyvizsgálóként nekünk 1 év amit muszáj ott tölteni
2015. nov. 8. 16:44
 12/23 anonim válasza:
Ma írtam meg az első tesztet, remélem jó lett. Azt mondták. hogy az orvosi lesz majd nagyon kemény. Tud valaki esetleg mondani olyan sarkalatos betegségeket, amelyek miatt pl. azonnal ki lehet esni?
2015. nov. 9. 15:02
 13/23 anonim ***** válasza:
12.-s Hányan voltatok? Mondtak valamit a fizetésről az egy év után? Tanulmányi szerződésről beszéltek hogy hány évet kell vállalni?
2015. nov. 9. 16:06
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Pl cukorbetegség kizáró ok, de inkább a látásra mennek rá (színlátás, térlátás, a szemüveg nem gond). Engen a főorvos a gerinferdülésem miatt nyilvánított alkalmatlanná (nem nagy mértékű és nincs rá panaszom, de ha nem hát nem) Még a dilidoki is kemény lehet, de ha a fiatallabb ember van ott az átenged (legalábbis engem eddig még csak az idősebbik talált alkalmatlannak).

Én úgy tudom hogy az 1 év a minimum amit vállalni kell utána.

2015. nov. 9. 16:35
 15/23 anonim válasza:
100%

Ma voltam az első felmérőn. Nem volt nehéz, de összesen 1 óra volt mindenre. Volt féksúly százalék számítás. Nem bonyolult, de úgy menj oda, hogy biztosan lesz! Neten megtalálod. Matek: Szöveges feladatok alapján számolás (osztás, szorzás összeadás, kivonás). Fizika: általánosan bele kérdeznek egy kicsit mindenbe. Nem kel elmélyedni benne, de az alapokat tudjad. Szöveg értés, kétféle: általános szöveg után, kérdéseket tesznek fel, általában 2-4 lehetséges válaszból kell választani. Forgalmi szakszöveg, utána kérdések, vagy idézni kell a megfelelő részt.

Túl vagyok rajta, még aznap, két nappal a teszt előtt megküldték a 2. felmérő anyagát. Nem tűnik bonyolultnak. 7 oldal az F.1. SZ-ből és az E.2. SZ.-ből.

Kb 180.000Ft bruttó kezdő fizetést említettek ha elvégeztük a tanfolyamot. +éves szinten 200.000Ft egyéb juttatás. A tanfolyam alatt 122.000Ft bruttó. Ha nem sikerül a tanfolyam visszatérítési kötelezettség. Ez akár 1.000.000Ft is lehet, vagy több. Forgalmi utasításokat szó szerint kell tudni - azt mondták. Hát ezért nem tudom, hogy mi a jobb, ha bejutok, vagy ha nem. (A felvételizők között volt aki azt mondta vessző hiba miatt húzták meg. Ő MÁV dolgozóként jött.)

Sok sikert mindenkinek!

2015. nov. 25. 18:34
 16/23 anonim ***** válasza:
70%

És el is hiheted azt a vesszőhibát. Én egy pontosvessző miatt buktam :'). Végülis örülök, hogy nem sikerült. Nekünk -forgalmista gyakornokoknak- 1.900.000.- huf-t kellett visszafizetni a 6 hónapos tanfolyamra, szerintem egy motorvezetős ennél több lesz. Mávos-ként voltam, meg tudtam beszélni a visszafizetősdit (átvettek váltókezelőnek), de a START az visszafizetteti.

Ne értsetek félre, nem lebeszélni akarok én senkit! Megcsinálható -nagyon nehéz, de nem lehetetlen- a hatósági vizsga, viszont tényleg szó szerint mindent, betűről-betűre tudni kell. Azért érdemes ezt átgondolni...

2015. nov. 25. 19:30
 17/23 anonim válasza:
80%
Ez egy akkora baromság, hogy vessző, meg szóról szóra, hogy az hihetetlen... Nem tudom miért kell elijeszteni az embereket?!
2015. nov. 30. 16:11
 18/23 A kérdező kommentje:
A tesztek nekem sikerültek,de az orvosin hasaltam el a hátam miatt... Érdekes hogy raktárosként ahol több tíz kilós cuccokat kell sokszor cipelni szállító eszköz hiányában ott nem volt gond :) Mindegy megpróbáltam nem jött össze! Sokan mondták hogy nem egyszerű,de mi az ami egyszerű az életben :)
2015. dec. 27. 14:16
 19/23 anonim ***** válasza:

Pontosan milyen betegségben szenved a hátad?

Hát, sajnálom. :( Fel a fejjel!

2015. dec. 27. 17:49
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Velegi?
2015. dec. 28. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!