Elfutottam a BKV ellenőr elől, lehet valami bajom emiatt?
Meg akart büntetni az ellenőr a buszon. Mondom semmi iratom. Erre hogy akkor rendőrt hív és hogy szálljunk le.
Leszálltunk és körül vettek az ellenőrök, hogy menni nagyon ne tudjak és az egyik akarta hívni a rendőrt. Én nagyon megijedtem és volt egy kis rés két ellenőr között, ahol sprintelve el tudtam rohanni. Mivel rövidtáv futó vagyok, több díjat is nyertem, így nem volt nehéz gyorsan eltűnni, csak azt hallottam hogy üvöltöznek utánam hogy azonnal álljon meg.
Attól félek hogy a rendőrnek személyleírást adnak majd és köröztetni fognak.
én is csak okoskodni tudok, ahogy a 9-es is tette.
Az egy dolog, hogyha nem fizetsz, és egy másik dolog, hogy arra is büszke vagy, hogy sosem szoktál, de ha már egyszer megbüntetnek, akkor vállald a következményeket.
Ha már többszázezer Ft-ot leutazol, akkor az a helyszíni 8ezer Ft semmi...de ugye emiatt szokták azt mondani, hogy hiába lenne 100 Ft egy vonaljegy, akkor meg arra fognák a bliccelők, hogy annyit meg minek fizessek, az már meg kevés...
amúgy is hát inkább gyúrj rá a hosszútáv futásra, akkor járhatsz futva is bkv helyett, és tök ingyen is van.
Szintuuugy. :'D
Am szerintem se parazz.
"Azért nem lehetetlen hogy megnéznek egy térfigyelőt vagy a busz kameráját (ha van), az nem kerül semmibe. "
Néha az az érzésem, hogy ezek a térfigyelők dísznek vannak. Amikor az én biciklimet ellopták, akkor semmit se lehetett kideríteni.
Ezek a valaszok g*ci😂
A rendorseg meg csak le se sz@rj@ ezeket akik elfutnak ellenorok elol.
Egyebkent meg enis ezt tennem. Ha elkapna egy ellenor fix elfutnek. Fizetne a f@sz ennek az alja allamnak csak azert mert egy nyomorult megallitott a villamoson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!