Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Elfutottam a BKV ellenőr...

Elfutottam a BKV ellenőr elől, lehet valami bajom emiatt?

Figyelt kérdés

Meg akart büntetni az ellenőr a buszon. Mondom semmi iratom. Erre hogy akkor rendőrt hív és hogy szálljunk le.

Leszálltunk és körül vettek az ellenőrök, hogy menni nagyon ne tudjak és az egyik akarta hívni a rendőrt. Én nagyon megijedtem és volt egy kis rés két ellenőr között, ahol sprintelve el tudtam rohanni. Mivel rövidtáv futó vagyok, több díjat is nyertem, így nem volt nehéz gyorsan eltűnni, csak azt hallottam hogy üvöltöznek utánam hogy azonnal álljon meg.

Attól félek hogy a rendőrnek személyleírást adnak majd és köröztetni fognak.

2015. okt. 12. 09:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
51%
Büszke lehetsz magadra hülyegyerek, te vagy a betondzsungel robinhoodja...
2015. okt. 12. 10:54
 12/18 anonim ***** válasza:
90%

én is csak okoskodni tudok, ahogy a 9-es is tette.

Az egy dolog, hogyha nem fizetsz, és egy másik dolog, hogy arra is büszke vagy, hogy sosem szoktál, de ha már egyszer megbüntetnek, akkor vállald a következményeket.

Ha már többszázezer Ft-ot leutazol, akkor az a helyszíni 8ezer Ft semmi...de ugye emiatt szokták azt mondani, hogy hiába lenne 100 Ft egy vonaljegy, akkor meg arra fognák a bliccelők, hogy annyit meg minek fizessek, az már meg kevés...

amúgy is hát inkább gyúrj rá a hosszútáv futásra, akkor járhatsz futva is bkv helyett, és tök ingyen is van.

2015. okt. 12. 23:52
 13/18 anonim ***** válasza:

Szintuuugy. :'D

Am szerintem se parazz.

2015. okt. 13. 12:52
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

"Azért nem lehetetlen hogy megnéznek egy térfigyelőt vagy a busz kameráját (ha van), az nem kerül semmibe. "

Néha az az érzésem, hogy ezek a térfigyelők dísznek vannak. Amikor az én biciklimet ellopták, akkor semmit se lehetett kideríteni.

2015. okt. 13. 16:28
 15/18 anonim ***** válasza:
79%
Jól tetted,ha nincs pénz utazni,nincs,az ellenőrök meg dögöljenek meg!
2018. aug. 11. 07:38
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
ott nem tarthat amúgy sem ha mégis megteszi bűncselekményt követ el feljelentheted érte. Közteresnek van erre csak joga. Amúgy se tudnak veled bármit kezdeni ha esetleg kamerák alapján megtalálnak, azon annyi látszik ,hogy futsz az utcán, az nem tilos, az, hogy nem volt jegyed, hogy bizonyítják utólag? volt, de már nincs meg, nem gyűjtöm. Egyébként akkor se tudnak megbüntetni ha nem írod alá a papírt, amit adnak neked, hogy ismerd el.
2019. okt. 18. 13:27
 17/18 anonim válasza:

Ezek a valaszok g*ci😂

A rendorseg meg csak le se sz@rj@ ezeket akik elfutnak ellenorok elol.

Egyebkent meg enis ezt tennem. Ha elkapna egy ellenor fix elfutnek. Fizetne a f@sz ennek az alja allamnak csak azert mert egy nyomorult megallitott a villamoson

2023. nov. 29. 16:27
 18/18 anonim ***** válasza:
Hívjon rendőrt, ki várja meg? Ott nem tarthat, ha mégis jön a rendőr akkor magyarázza el neki miért akar egy gyalogost megbüntetni az utcán, hiszen nem utazik. Kamerát meg nézegetheti, ahogy akarja ha netán mégis megtalálnak, akkor ártatlan képpel közlöd, hogy sportoltál, futni egészséges amúgy is sprinter vagy, edzettél a versenyre. :) Hogy kiabáltak utánad, hogyá llj meg? Futás közben nem figyelem ki és miért kiabál nem gondoltam, hogy nekem szól, honnan kellett volna tudjam?
2023. nov. 30. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!