A távolsági buszjárat megszokott időnként állni?
Figyelt kérdés
Egy 5 órás menetidőn mennék, és arra vagyok kíváncsi hogy megszokott állni, ha pl. valakinek el kell menni WC-re?2015. okt. 4. 09:49
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2015. okt. 4. 16:52
4/6 anonim válasza:
Egyes járatokon eleve van WC, bár ezek nem mindig használhatók. A menetrendből többnyire kiderül, ha valahol van pihenő, de egyes járatok csak betérnek egy benzinkúthoz, kávézóhoz, kocsmához (tipikusan mindig ugyanoda az adott útvonalon). És késés esetén bizonyos feltételek esetén kihagyhatók a pihenők.
5/6 anonim válasza:
Hát én még ilyenről sosem hallottam, hogy benzinkúton kis kocsmánál itt ott megálljon egy menetrend szerinti távolsági busz.
Valóban a menetrendben benne vannak hol van pihenő idő, de ez minden esetben a sofőrtől függ, mert pl ha késésbe van vagy nagyon sok a felszálló és emiatt lesz késésbe nem fog várni. Javaslom hogy mindig azért szólj neki biztosan megvár-e.
Nálunk pl a sofőr mindig végig megy a buszon és megnézi mindenki ott vane.
De volt olyan is hogy, építették az utat és nem engedett el azt mondta hogy még egy óra kb. és oda érünk addig nem igaz hogy nem bírod ki.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
2015. okt. 11. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!