Nyíregyházára utazunk a jövő hónapban egy hétvégére, segítene valaki a helyi buszokkal, közlekedéssel kapcsolatban?
A vasútállomásról(autóbuszállomásról is jó, a térképen úgy láttam közel vannak egymáshoz) szeretnék eljutni a Rózsa utcába.Melyik buszra szálljunk,illetve melyik buszmegállónál szálljunk le?
Illetve innen a Rózsa utcából,vagy a belvárosból melyik busz visz ki északra az állatkerthez,múzeumfaluhoz,gyógyfürdőhöz?Hol szálljunk fel rá?
Előre is köszönöm a segítséget!
A Rózsa utca az vasútállomástól kb. 20 perc séta, ennyiért szerintem nem érdemes buszra szállni.
Itt a térkép:
A másik kérdést itt megválaszolták:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__tomegkozlekedes__4..
8-as busz
Itt fent van az összes buszmegálló, kattints rá hogy "Minden megálló megjelenítése a térképen" az összes megtekintéséhez.
Én a 6-os buszt ajánlanám, közvetlenül a vasútállomás előtt fel lehet szállni és a Kert utca 32-nél kell leszállni.
Köszönöm!!
Jó lenne tömegközlekedéssel menni,nagymamám is velünk lesz és szegény nem olyan fürge már,mint régen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!