54-es autóbuszon Pesten késő este elővigyázatosan kell utazni? Úgy tudom a Gubacsi-Illatos környékét is érinti
Ott màr rég lebontották a nyomornegyedet. De amíg ott volt a Dzsumbuj, addig sem volt semmi gond a buszokon. Tudom, mert sokat jártam arra.
Megjegyzem minden nyilvános helyen érdemes elkerülni a nálad lévő értékek mutogatását, ez alól nyilván nem kivétel az 54-es sem. De külön ráparázni arra, hogy érinti a Gubacsit, nem kell.
Azért a második választ kicsit cáfolnám, egy pár hónapig én is jártam arra napi szinten, amikor még létezett az említett "Dzsumbuj".
Saját szememmel láttam fényes nappal több alkalommal, hogy emberek értékeit lopták el, cd lejátszó, nyaklánc, stb... amit éppen ki lehetett tépni az ember kezéből, nyakából. Leugrottak a benszülöttek a buszról a frissen szerzett szajréval és befutottak a "lakótelepre".
Annál az útkereszteződésnél úgy fogtam a táskám két kézzel mint a rohadás.
Persze ez nem mostanában volt több mint 10 éve, akkor még diák voltam.
Ma már fogalmam sincs milyen az a környék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!