Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » 54-es autóbuszon Pesten késő...

54-es autóbuszon Pesten késő este elővigyázatosan kell utazni? Úgy tudom a Gubacsi-Illatos környékét is érinti

Figyelt kérdés
2015. okt. 2. 08:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Minden buszon elővigyázatosan kell utazni. Bármi történhet. Az 54-es átvonul egy nem túl jó környéken, mint ahogy még jó pár busz. De nincs ebben semmi extra. Nem tudom, milyen elővigyázatosságra gondolsz, azért páncél meg éles lőfegyver nem szükséges.
2015. okt. 2. 08:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Ott màr rég lebontották a nyomornegyedet. De amíg ott volt a Dzsumbuj, addig sem volt semmi gond a buszokon. Tudom, mert sokat jártam arra.

Megjegyzem minden nyilvános helyen érdemes elkerülni a nálad lévő értékek mutogatását, ez alól nyilván nem kivétel az 54-es sem. De külön ráparázni arra, hogy érinti a Gubacsit, nem kell.

2015. okt. 2. 08:44
 3/4 Koaxk Ábel ***** válasza:

Azért a második választ kicsit cáfolnám, egy pár hónapig én is jártam arra napi szinten, amikor még létezett az említett "Dzsumbuj".

Saját szememmel láttam fényes nappal több alkalommal, hogy emberek értékeit lopták el, cd lejátszó, nyaklánc, stb... amit éppen ki lehetett tépni az ember kezéből, nyakából. Leugrottak a benszülöttek a buszról a frissen szerzett szajréval és befutottak a "lakótelepre".

Annál az útkereszteződésnél úgy fogtam a táskám két kézzel mint a rohadás.

Persze ez nem mostanában volt több mint 10 éve, akkor még diák voltam.

Ma már fogalmam sincs milyen az a környék.

2015. okt. 2. 09:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Annyira kell elővigyázatosnak lenni, mint bármelyik járaton vagy az utcán, a nap bármelyik szakaszában. Egyáltalán nem durva a dolog, nincsenek atrocitások, maximum annyi, hogy néhány ingyenélő roma személy üvöltözik egy sort a buszsofőrrel, mert ugye elsőajtós a járat és nem lehet jegy nélkül felszállni. De ezen kívül én még soha semmit nem tapasztaltam, pedig lány vagyok, és kb. 12 éves korom óta utazom ezzel a busszal, sokszor éjszaka is. Egyébként az 54-es menetideje kb 40 perc, abból kevesebb mint 10 perc alatt áthalad a fent említett környéken. De ott is inkább a művészeti sulisok, dolgozni járó emberek szállnak fel-le.
2015. okt. 6. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!