Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Este 10 után melyik a biztonsá...

Este 10 után melyik a biztonságosabb közlekedési mód a Corvintól az Örsig?

Figyelt kérdés

Az M3-as metró a deákig és aztán M2-essel az Örsig vagy a 4/6-os villamossal a Blaháig és onnan M2-vel az Örsig.

Még fiatal vagyok, így anyum nem szívesen enged el egyedül, ezért kérdezem. Az, hogy két jegyet vagy egy jegyet lyukasztok, mindegy, ne ezen múljon.

2015. aug. 2. 13:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Metró metró
2015. aug. 2. 13:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ameddig jár a metró, addig inkább azzal utazz! Nem olyan durva a felszíni közlekedés sem, de a metró biztonságosabb ilyen szempontból, fiatalként nem ajánlom, hogy a Blahán bármire is átszállj. A 4-6-os villamos pedig napközben is tud kritikán aluli lenni.
2015. aug. 2. 13:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem este 10kor egyik verzió sem veszélyes.
2015. aug. 2. 18:29
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat ^_^
2015. aug. 3. 09:22
 5/6 MrPifta ***** válasza:
soha nem értettem ezt az "éjjel veszélyesebb-e" kérdéseket. Az olyan baleset, hogy elüt-e egy autó, napszaktól függetlenül megtörténhet.
2015. aug. 3. 14:29
 6/6 A kérdező kommentje:
De az, hogy rosszarcúak kirabolnak vagy megvernek, inkább éjszaka történik, mikor kevesebb ember van a járatokon. Ezért kérdeztem.
2015. aug. 5. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!