Igaz az hogy aki pilóta akar lenni annak nem lehet lyukas
foga?
11/17 A kérdező kommentje:
Nem is gondoltam, hogy ilyen gyorsan ennyi választ kapok. Nagyon szépen köszönöm.
Logikus válaszokat kaptam. Végülis amalgám tömésem csak egy van, a többi mind ilyen újabb fajta fehér izével van tömve. Majd még rákérdezek a dolgokra ha már ott leszek. Csak kíváncsi voltam hátha tud valaki valamit dologról.
A csavaros fog nekem is eszembe jutott...de azért durva lenne 18-20 évesen kihúzatni az összes fogamat és műprotkót csináltatni.
Magassággal nem lesz gondom, inkább alacsony vagyok mint magas.
Köszönöm a válaszokat! És ha valaki tud még valami konkrétumot akkor szívesen veszem azt is:)
12/17 A kérdező kommentje:
Ja és bocsánat. Nem akartam senki lelkébe gázolni ezzel a "Nincs olyan ember akinek minden foga jó" dologgal. Egyszerűen csak magamból indultam ki és az ismeretségi körömből.
Nem kell az összes fogad kihúzni, csak amire azt mondják, hogy ez gond. A csavaros fog lényege pont ez, hogy 1 db fogat pótolsz.
2010. márc. 14. 23:39
14/17 A kérdező kommentje:
Oké de nekem a metsző és szemfogaimon kívül mind tömve van vagyis van 16 fogam ami jó, a maradék 12 meg nem:)
Mondjuk ha tényleg csak azon múlna lehet bevállalnám h mindet kihúzzák:)
Az attól függ,milyen pilóta szeretnél lenni.Vitorlázórepülőknél(akárcsak én:))és a motoros gépes pilótáknál biztos,hogy nem számít,ebben a témában otthon vagyok.Én utasszállítóra készülnék,ott viszont már szerintem lehet akadály a tömött fog,ott már elég komoly az orvosi is.Egy vadászpilótának meg aztán tetőtől talpig tökéletesnek kell lennie:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__12.. itt értekeztünk hasonlóakról.
2010. nov. 7. 20:53
16/17 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm szépen, de közben kiderült, hogy ott ahova mentem volna nincs ilyen lehetőség. Amúgy az alkalmasságin nem volt gond a fogaimmal, csak közben kiderült h iylen irányba nem tudok menni ezen az úton. De köszönöm a választ:)
a tömött fog a baj, nem az, hogy amlagám vagy nem amalgám. a vadászpilótáknak akkora nyomás nehezedik a testükre, hogy állítólag a tömés szétpattanik. így mindegy, hogy milyen az a atömés. de lehet, hoyg van kifejezetten erre kitalált cucc, ami nyomás hatására nem feszíti szét a fogat.
2010. nov. 14. 09:13
Kapcsolódó kérdések: