Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Lehetek pilóta szemproblémákkal?

Lehetek pilóta szemproblémákkal?

Figyelt kérdés
Elég kemény szem problámákkal küszködök, és most nem -5-ös szemüvegemre gondolok hanem az üvegtestem is sérült, szinte teljesen folyékony halmazállapótú, homályok úszkálnak benne. Van így eséllyen mint pilóta?
2010. márc. 17. 17:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem ez elég komoly problémának tűnik, amit műtéttel nem lehet megoldani. Ha nem megoldható, akkor nem lehetsz.
2010. márc. 17. 17:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Mint vadászpilóta nem.

Mint kereskedelmi légitársaság pilótája nem tudom. Menj el egy reporvosira és kiderül.

2010. márc. 17. 17:18
 3/8 anonim ***** válasza:

Feltehetőleg nem.

Ha segít valami (pl szemüveg) akkor helikopterre még esetleg.

2010. márc. 17. 17:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Biztos hogy nem
2010. márc. 17. 17:26
 5/8 A kérdező kommentje:
Jól gondolod, nem lehet helyrehozni. 40 éves kor felett 80% hogy ez lesz, de én 15 vagyok! Nagyon rossz a szemem, és az orvostudománynak nevezett thecnológia még nem áll elég fejlettségi szintem az üvegtest kicseréléséhez. Van ugyan egy Vitrectomia nevű műtét de, nagyon veszéles nem beszélve arról, hogyha megcsinálhatom még egy hullámvasútra sem ülhetek fel, mert minimális nyomástól is képes megvakulni a műtött szem, vagy csak szimpla vérnyomáspróblémától is. Így elméletileg a nyomás nem lehet probléma forrása, és gyakorlatilag sem.
2010. márc. 17. 17:26
 6/8 anonim ***** válasza:
De nem látsz rendesen, ez azért elég nagy probléma...
2010. márc. 17. 17:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Még rendőr se lehetsz 3 dioptria feletti szemmel, nemhogy pilóta... ez van.
2010. márc. 17. 17:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Ezt nezd meg: [link] itt vannak a kovetelmenyek. Roviden egyebkent: sajnos, nem lehetsz.
2011. ápr. 10. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!