Budapesten a Forgách utcánál hol lehet metró jegyet venni?
Figyelt kérdés
Ma megbüntettek 16.000fttal, mert visszafelé jegy nélkül jöttem. Odafelé azért vettem egy jegyet mert visszafelé gyalog akartam jönni,de meggondoltam magam. Odalent sehol sem találtam automatát, megkérdeztem egy nénit hogy ilyenkor mint tegyek. Azt mondta hogy nem kell jegy mert csak odafelé kell, igyhát felszálltam, mivel vidéki vagyok így egyáltalán nem értek ehhez, reméltem hogy nem lesz baj. Fent persze az ellenőr megbüntetett, hiába mondtam hogy ott nincs automata azt mondták hogy biztos van. Kamerák voltak azt láttam, de automatát sehol. Mondtam nekik hogy ha lett volna veszek hát odafelé is vettem, és hogy egy nénit is megkérdeztem direkt. Nem számított. Mit tegyek? Van ott automata egyáltalán?2015. szept. 19. 17:53
11/13 anonim válasza:
Tessék, Gyöngyösi utca, ott van kint az automata
12/13 anonim válasza:
A Duna Plázából is van egy közvetlen bejárat az alujárón keresztül. Arra írtam, hogy ott nincs.
13/13 anonim válasza:
És nagy dolog átsétálni a zebrán? :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!