Ki imád még metróval utazni? :D
Nekem sajnos a hármas esik útba, hat évig azzal jártam gimibe (hatosztályos, nem bukás miatt:D), most egyetemre is azzal lenne a leggyorsabb, de inkább kikerülöm... Borzasztó állapotban van, nagyon ijesztő és lehangoló.
A többi metrót szeretem :)
Én szeretek amikor Pesten járok :D
Kedvenc megállóm nincs, külföldi vonalon sem jártam még :D
Én, de csak a 3-ason, mert ott még a régi szervények vannak. Van egyfajta érdekessége a működésében: a zajok; a szuszogások, amit a légfék ad ki; a hirtelen megállások (auto-stop).
Kedvenc állomásom, (szakaszom) a Nagyvárad tér, mert utána elkezd veszettül haladni a Klinikákig.
Nem jártam még külföldi vonalon.
Szerintem is megnyugtató valahogy, még a reggeli tömeg ellenére is. :D A Kossuth Lajos teret én is szeretem. :)
Van egy pólóm, amin a moszkvai metróhálózat térképe van rajta, egyszer remélem eljutok oda, hogy metrózzak... :D Szépek szerinted az állomások? Vagy túl sok?
3. válaszoló, azért nem feltételeztem volna, hogy bukás miatt. :P :D Tény, hogy borzasztó állapotban van, én valamiért mégis ezeket a régi orosz metrókocsikat szeretem, de persze veszélyesek már.
5. válaszoló, ugyanezért szeretem a régi szerelvényeket. :)
Én szimulátort nem próbáltam még ki, de tervezem. Jó móka lehet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!