Először utazok bőrönddel buszon. Ha leszállok szólnom kell a sofőrnek, hogy várja meg amíg kiveszem a bőröndöt a csomagtartóból?
Figyelt kérdés
2015. szept. 9. 19:49
1/7 anonim válasza:
Nem értem a kérdést.Milyen busz?Sima helyi járatnàl felviszed magaddal,keresel helyet,magad mellé teszed,hogy másokat ne zavarjon és annyi.
2/7 anonim válasza:
Távolsági buszoknál pedig elvileg a sofőr nyitja ki a csomagteret és vagy Ő adja ki a csomagot vagy az utas veszi ki.
3/7 anonim válasza:
Én legtöbbször azt szoktam látni, hogy az utas leszáll, kiveszi a csomagját, utána pedig a busz is meg az utas is elszelel.
4/7 A kérdező kommentje:
Távolsági buszra vonatkozik a kérdés, igen :)
2015. szept. 9. 21:10
5/7 anonim válasza:
Tömött kolijáraton ne tudd meg hányszor láttam, hogy nem bírták kivenni a csomagot szerencsétlenek vagy éppen kikapta de már nem bírta lecsukni az ajtót és a sofőr úgy indult el, a többiek csomagja meg ki tudja mit csinált kanyarnál vagy ki tudja hol vette észre a sofőr, hogy nyitva van. Akinek ott maradt a bőröndje, mert nem bírta kivenni nem tudom mikorra vagy hogy kapta vissza. Szóval nem bíznék meg vakon egyik sofőrben sem ezek után. Inkább szólj neki azzal semmit nem veszítesz.
6/7 anonim válasza:
Szabály szerint a búszvezető lekell szálljon és a csomagodat odaadja a csomagjegyed alapján,amit akkor adott,amikor felültél és a csomagodat a csomagtérbe elhelyeztétek.Ha nem így történik akkor a búszvezető hanyag munkavégzésért feljelenthető,sőt felel,ha netán eltűnnek csomagok.A búszsofőrök általában látják,hogy melyik utas jóindulatú és ahoz nem száll le,bízik benne,másképp leszáll vagy nagyon figyeli a tükröt.Általában a lusta,rosszindulatú utasok ugratják a búszsofőrt.Elképzelni is nehéz,hogy Bp-Nagyatád útvonalon minden megállónál,minden utasnak kezeld a csomagját.
7/7 anonim válasza:
A kislányomnak New Yorkban kiesett a csomagja a buszból, amikor a reptérre ment és egész éves kiküldetésének a munkája odaveszett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!