Blicc. A "Hoppá! Elfelejtettem lyukasztani. " mennyire válik be?
Figyelt kérdés
A lényeg az hogy kb. egy hónapban 15x utaznék villamossal, ami nem nagy bérlet kihasználtság.. Ha bérlettel utaznék.. azon gondolkoztam, hogy mi lenne ha vennék vonal jegyeket, de nem mindig használnám őket.. csak max ha meglátom a sárgát.. Azt szeretném megkérdezni, hogy a fentebb idéző jelbe faragott kis mondatocskám mennyire válna be? Vagy mi történne ha meglátna az ellenőr, hogy akkor lyukasztok mikor szedi a jegyeket, bérleteket? Nem szeretnék kidobni 4-7000-et.(MO.) Köki a válaszokat ;)2015. szept. 8. 19:40
21/23 anonim válasza:
Illetve nem csak a gyalogos, hanem a bicikli, lovaskocsis, lovas közlekedést is ellehetetlenítették az az autók és a tömegközlekedés javára.
22/23 anonim válasza:
Nincs is ellenőr!!! Ennyi erővel én se veszek jegyeket, ha már ellenőrizni is lusták!!!
Egy túlzsúfolt villamoson eleve meg se tudnák nézni főleg ha 2-3 megállót mész, ami azért valljuk be őszintén hogy nem valami sok! :)
23/23 anonim válasza:
Mondjuk Blaha környékétől a Nyugatiig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!