Meddig kell meg atszallni a Szentes - Szolnok vasutvonalon Szajolban?
Figyelt kérdés
2015. szept. 7. 13:18
1/9 anonim válasza:
Valószínűleg marad így már. (Számomra is rossz.)
Bár nem értem miért nincs 1 db közvetlen (átszállás nélküli) Szolnok-Budapest vonat sem mint régen volt.
Egyre rosszabb ez a MÁV...
2/9 anonim válasza:
Addig marad ez így, amíg nincs kész a Szolnok-Szajol szakasz felújítása, utána minden visszaáll a normál kerékvágásba. Sajnos ezek a vonatok már nem férnének el az egyvágányú szakaszon, így ki kellett szedni a menetrendből őket. Szerintem 1 átszállást ki lehet bírni, nem olyan halálos dolog az, de reméljük, hogy hamar vége lesz a vágányzárnak. Egyébként van napi 1 átszállásmentes verzió, Szentesről 20:35-kor, Szolnokról 22:30-kor indul (akkor már van szabad kapacitása a pályának és nincs csatlakozó vonata).
3/9 A kérdező kommentje:
Tudom nem olyan nagy dolog de engem zavar az a tomeg, ami a Zahonyi vonaton lesz, ha felszallunk.
2015. szept. 7. 22:55
4/9 anonim válasza:
2-es, te se gondolhatod komolyan hogy egy késő esti vonattal példálózol...nappal viszont nincs közvetlen! Se reggel!
Mindig a felújításokra fogják de miért nem tudsz Szolnokig bemenni? Mi akadályozza meg? Szajol-Szolnok távolságot ugye nem kell bemutatni neked...
5/9 anonim válasza:
Mi akadályozza meg? Egy egyvágányú szakasz, ahova csak akkor férne be, ha ritkítanák a 100-as vagy 120-as vonal vonatait, ami sokkal több utast érintene hátrányosan, óránként 6 vonat mellé nem nagyon fér el semmi Szolnok-Millér között.
6/9 A kérdező kommentje:
Akkor legalabb annyit oldananak meg, hogy ne tomegnyomor legyen a Zahonyi vonaton, volty hogy az ajtokat is alig lehetett becsukni. Ma pl iskolas csoportok voltak a vonaton es nem volt kulon kocsi nekik.
2015. szept. 10. 12:14
7/9 anonim válasza:
Ez jogos igény, valóban kéne több kocsi a záhonyi vonatokra, de ilyenkor jön a "nincs kocsi" duma a MÁV-tól, úgyhogy javulásra nem nagyon lehet számítani, inkább rövidülnek a vonatok, pedig van rajta bőven utas. Próbálj meg írni egy e-mailt az eszrevetel@mav-start.hu címre, 1 hónapon belül (megint a hülye bürokrácia...) biztosan kapsz választ.
8/9 anonim válasza:
Válaszolok az eredeti kérdésre is, október 6-ig kell átszállni Szajolban, 7-től bemegy a vonat Szolnokig (kivéve 1-2 hajnali vont, ami csak Tiszatenyőig megy), a november 18-19-ei hétvégén kell még átszállni.
9/9 anonim válasza:
Na most meg 13.-ától elvették a Szentes-Budapest közvetlen vonatpárt is. Haladunk...visszafelé! Köszönjük MÁV...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!