Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogy lehet Szolnókról a...

Hogy lehet Szolnókról a legrövidebb úton eljutni Siklósra vonattal?

Figyelt kérdés

2015. aug. 5. 11:11
 1/4 szántóvető ***** válasza:
ha megnéznéd a menetrendet láthatnád hogy oda már nem megy vonat.
2015. aug. 5. 11:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Elvira.hu te agyoniskolázott.
2015. aug. 5. 11:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha az a cél, hogy az út minél nagyobb részét vonattal tedd meg, akkor, Siklóshoz az a legközelebbi település, ahol vasútállomás van: Kistótfalu.

Szolnokról Kistótfaluba, vonattal, legkevesebb 2 átszállással lehet eljutni. Egy-egy napon 9-10 ilyen vonat-lehetőség is van, indulástól érkezésig bő 5-, illetve 6 órányi idővel.

Kistótfaluból Siklósra VOLÁN-busszal lehet utazni; de közvetlen járattal, ez csak napi 2 lehetőség.

Egyrészt az egyik vonat-átszállási hely Pécs, másrészt az Kistótfalu-Siklós busz is Pécsről indul: célszerű vonattal (legkevesebb 1 átszállással) Pécsre utazni és onnan VOLÁN-busszal Siklósra. Ilyen buszjárat sűrűn van.

A vasútállomás és a VOLÁN autóbuszállomás 6-700 méterre van egymástól. Ha nehéz a gyaloglás, illetve sok a csomag, akkor ezek helyi busszal 1 megállónyira vannak egymástól.

2015. aug. 5. 12:02
 4/4 A kérdező kommentje:

#1 Megnétem a menetrendet. Ezértkérdeztem meg. Úgy értettem hogy pl elmegyek Pécsre vonattal és onnan busszal Siklósra. De akkor meg felesleges a kérdés.

#2 Már megnéztem.

#3 Köszönöm.

2015. aug. 6. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!