Hogy lehet Szolnókról a legrövidebb úton eljutni Siklósra vonattal?
Ha az a cél, hogy az út minél nagyobb részét vonattal tedd meg, akkor, Siklóshoz az a legközelebbi település, ahol vasútállomás van: Kistótfalu.
Szolnokról Kistótfaluba, vonattal, legkevesebb 2 átszállással lehet eljutni. Egy-egy napon 9-10 ilyen vonat-lehetőség is van, indulástól érkezésig bő 5-, illetve 6 órányi idővel.
Kistótfaluból Siklósra VOLÁN-busszal lehet utazni; de közvetlen járattal, ez csak napi 2 lehetőség.
Egyrészt az egyik vonat-átszállási hely Pécs, másrészt az Kistótfalu-Siklós busz is Pécsről indul: célszerű vonattal (legkevesebb 1 átszállással) Pécsre utazni és onnan VOLÁN-busszal Siklósra. Ilyen buszjárat sűrűn van.
A vasútállomás és a VOLÁN autóbuszállomás 6-700 méterre van egymástól. Ha nehéz a gyaloglás, illetve sok a csomag, akkor ezek helyi busszal 1 megállónyira vannak egymástól.
#1 Megnétem a menetrendet. Ezértkérdeztem meg. Úgy értettem hogy pl elmegyek Pécsre vonattal és onnan busszal Siklósra. De akkor meg felesleges a kérdés.
#2 Már megnéztem.
#3 Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!