Ha van bérletem, akkor kell kiegészítő jegyet vennem a pesti buszokra?
Figyelt kérdés
Még nem használtam soha bérletet és nem tudom, hogy van ez.2015. szept. 6. 17:13
2/9 A kérdező kommentje:
Diák, Eger-Gyöngyös. Vagy mire vagy kíváncsi?
2015. szept. 6. 17:22
3/9 anonim válasza:
Mi a gond? Eger- Gyöngyös viszonylatban van a bérleted. A BKV egy másik szolgáltató. Evidens, hogy arra is venned kell vagy jegyet, vagy bérletet. Nekem Budapest bérletem van és mégis jegyet kell vennem a ceglédi buszra, ha azzal akarok utazni.
4/9 anonim válasza:
Eger-Gyöngyös bérletnek mi köze a BKV-hoz??
Nem hogy kiegészítő, rendes jegyet kell venned.
5/9 anonim válasza:
Bakker! Hát akkor ezért büntettek meg engem Prágában! Pedig próbáltam elmagyarázni, hogy van bérletem, ráadásul havi, érvényességi időn belül van, és azt írta rá a BKK, hogy összvonalas! Eh. :(
6/9 anonim válasza:
Szerintem a kérdező a PEST FELÉ menő buszokra gondolt és arra bérlet mellé NEM KELL.
7/9 anonim válasza:
Azért némi különbség van a pesti buszok és a Pest felé menő buszok között.
8/9 anonim válasza:
Ha Gyöngyös és Eger között utazol, nem kell kiegészítő jegyet fizetned, ha hosszabb vagy más úton, akkor igen.
9/9 anonim válasza:
Képzeljétek budapestiek, hogy a vidéki "szlengben" (amit ti nem ismertek) a Budapestre közlekedő buszokat "pesti busz"-nak hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!