A Budapest-Esztergom vonalon a hétköznap délelőtt 10-kor Pilisvörösvárra érkező de Pest felé közlekedő vonat miért nem olyan mint a többi? Ez miért ez a régi kék piros mozdonnyal?
9:12-kor indul Esztergomból, 9:59-re van Pilisvörösváron
Miért kell ezen a felújított vonalon visszavezetni ezt a régi vonatot?
és miért nem lehet ez 1 db helyett olyat berakni, mint a többi Desiro?
A három Dunától keletre levő állítólag legforgalmasabb elővárosi vonalon (70, 120a, 100a) meg túlnyomó többségében a hangos és vasporszagú posta BHV van, kényelmetlen, kellemetlen de legalább a menetrendet is sokkal nehezebben tartja.
Majd ha villamosítják az esztergomi vonalat, azt a kevés FLIRT-et, ami ezen a három vonalon van is le fogják szedni.
Én értem, hogy mit kérdeztél, te nem érted, hogy én mit mondok. Te hiányolod a Desirot, ami szerintem sokkal alacsonyabb színvonalat nyújt, mint egy Bhv inga. Nekem inkább jöjjön megbízhatóan a vonat, lehúzható ablakokkal, normális kapacitással, mint hogy néha beessen egy "nagyon magas színvonalú" Desiro.
Amúgy meg a kérdésre a válasz, hogy nincs elég vonat, nem is lesz már ott soha az összes Desiro, bár én inkább örülnék, hogy fel lett újítva, és hamarosan villamosítva is lesz.
de eddig nem késett a Desiro
régebben a felújítás előtt voltak késések, kihagyott járatok, de amióta beindult nem volt ilyen
de ez a kék vonat olyan régi vacak
és mikor lesz a villamosított vonat?
és az milyen lesz?
Nem rég szereztek be újabb Flirt-eket (azok már kék - fehérek) és ezek után is várható további Flirt motorvonatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!