Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A Budapest-Esztergom vonalon...

A Budapest-Esztergom vonalon a hétköznap délelőtt 10-kor Pilisvörösvárra érkező de Pest felé közlekedő vonat miért nem olyan mint a többi? Ez miért ez a régi kék piros mozdonnyal?

Figyelt kérdés

9:12-kor indul Esztergomból, 9:59-re van Pilisvörösváron

Miért kell ezen a felújított vonalon visszavezetni ezt a régi vonatot?

és miért nem lehet ez 1 db helyett olyat berakni, mint a többi Desiro?

2015. szept. 5. 21:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A három Dunától keletre levő állítólag legforgalmasabb elővárosi vonalon (70, 120a, 100a) meg túlnyomó többségében a hangos és vasporszagú posta BHV van, kényelmetlen, kellemetlen de legalább a menetrendet is sokkal nehezebben tartja.

Majd ha villamosítják az esztergomi vonalat, azt a kevés FLIRT-et, ami ezen a három vonalon van is le fogják szedni.

2015. szept. 6. 12:21
 12/16 anonim ***** válasza:

Én értem, hogy mit kérdeztél, te nem érted, hogy én mit mondok. Te hiányolod a Desirot, ami szerintem sokkal alacsonyabb színvonalat nyújt, mint egy Bhv inga. Nekem inkább jöjjön megbízhatóan a vonat, lehúzható ablakokkal, normális kapacitással, mint hogy néha beessen egy "nagyon magas színvonalú" Desiro.

Amúgy meg a kérdésre a válasz, hogy nincs elég vonat, nem is lesz már ott soha az összes Desiro, bár én inkább örülnék, hogy fel lett újítva, és hamarosan villamosítva is lesz.

2015. szept. 6. 15:16
 13/16 A kérdező kommentje:

de eddig nem késett a Desiro

régebben a felújítás előtt voltak késések, kihagyott járatok, de amióta beindult nem volt ilyen

de ez a kék vonat olyan régi vacak

és mikor lesz a villamosított vonat?

és az milyen lesz?

2015. szept. 6. 21:42
 14/16 anonim ***** válasza:

[link]

Nem rég szereztek be újabb Flirt-eket (azok már kék - fehérek) és ezek után is várható további Flirt motorvonatok.

2015. szept. 6. 21:57
 15/16 anonim válasza:
Lehet a migránsoknak van elkülönítve ezért a más színjelzés. Csak vicc volt.:)
2015. szept. 8. 11:49
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért vacak a régi vonat, áruld már el kérlek. Sokkal komfortosabb utazást biztosít, nagyobb kapacitású, több ülőhellyel rendelkezik, jobban elkülönülő terekből áll, nem úgy néz ki, mint egy villamos, magasan van az utastér padlószintje (komfortosabb úgy kinézni az ablakon, hogy nem a sín magasságában ülsz). A Desiro egy hulladék, sajnálom. Hogy fejlett, modern? Ne viccelj már.
2015. szept. 10. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!