Mire való az a lap amit nem régtől kell/lehet igényelni a volánnál?
Amikor a bérlet kaptam adtak ilyet lapot és azt kell beküldeni(csak sajnos elhagytam)És azt szeretném tudni hogy mire való az a lap,és hogy tavaly volt még egy ilyen igazolásom,amit nem tudom hogy meg kell-e hosszabbítani.így nézett ki:
asszem arra, hogy nyílvántartsák hányan utaznak a buszokon, csak még a buszokon nincs kiépítve ez a reendszer. Mert ugye kell azoknak is akik nem vesznek jegyet, meg bérletesek...
De lehet nagy hülyeséget írtam:D
A viszonylat amit írtál, az a km-t igazolja ami a bérletedhez való, ha nincs olyanod akkor megb*sznak az ellenőrök :s
Amit meg nem rég lehet igényelni/ REGISZTRÁCIÓS JEGY/, az a nyugdíjasokra, kisgyerekekre(akiknek még nem kell jegy), ingyenesen utazókra, kedvezményesen utazókra vonatkozik, ilyent annak nem kell kérnie /ingyen van/ akinek van bérlete, viszont aki nyugdíjas, vagy kedvezményes jegyet vásárol annak kell kérnie.
Én ezt onnan tudom, h küldtek egy papírt amire rá volt írva /kedvezményesen utazhatok- nekem is kell kérnem ilyen jegyet, ha a kedvezményes izével utazok/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!