Pestiekhez lenne egy kérdésem, metróval kapcsolatos?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Azlenne a kérdésem, hogy a déli pályaudvaron, a kék metróra tudok felszállni igaz? Az melyik metro szám szerint?
Illetve ennek a metrónak az útvonalán van az Árkád(végállomás) a Stadionok és a Westend City Center is ugye?
2010. márc. 10. 18:50
1/8 anonim válasza:
Ez a 2, és pirosnak hívják. A Stadionok és az Árkád stimmel, a Westend a Nyugatinál van, a Deák téren át jkell szállnod a 3-as metróra, ami a kék. Az átszállásnál újabban már nem kell új jegyet kezelni.
Délinél a 2-es van, ez a piros. Végállomás nem az árkádnál van, hanem az Örs vezér téren. Ezen a vonalon van a Stadionok is.
Westend a Nyugati téren van, az meg a 3-as azaz a kék vonalon van.
2010. márc. 10. 18:57
4/8 anonim válasza:
Szia!
A Déli pályaudvarnál a kettes metróra tudsz felszállni. Ez a piros metro.
Az Árkád és a Stadionok a útvonalán vannak.
A Westend City Center a hármas (kék) metro útvonalán van. Erre a Deák téren tudsz a kettesről átszállni.
2010. márc. 10. 18:57
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm!
legutoljára amikor voltam, a déliben szálltam fel a metróra, a stadionokhoz mentem és az a metró kék szinű volt :D én azthittem arról nevezték el:D
2010. márc. 10. 18:58
6/8 anonim válasza:
Még mindig kék színű, de előbb-utóbb azért is börtönbe megy valaki, mert már rég a krémszínű franciának kellene járnia. De akkor is pirosnak hívják, a tábláiról.
2010. márc. 10. 19:16
7/8 anonim válasza:
Maga a szerelvény még mindig kék. Csak a neve illetve a feliratok pirosak. A hármasnál kékek. És az egyes metronál ami egyébként a földalatti álnéven üzemel sárgák. (de itt a szerelvény is sárga)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!