Bkk jegyautomatánál akármennyi apróval lehet fizetni?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy hülye kérdés, de egyszer sok apróval akartam fizetni, és megszakította (nem tudom, hogy azért-e, de máskor ez nem fordult elő). Most is csak apróval tudnék fizetni, 10, 20 forintosokkal 2100 forintot, engedni fogja?2015. aug. 25. 18:00
1/4 anonim válasza:
azt azért nem, mert megtelik az apró-tartály(illetve tartályok)..van egy limit, jól érezted..
tehát nem.
2/4 anonim válasza:
50 darab 10-est és 50 darab 20-ast tök ingyen beváltanak neked bármelyik postán. 51 darabtól kell fizetni. Ezt úgy védheted ki, hogy egy másik postán váltod be a többit. Ez nem szívesség a részükről, hanem van egy ilyen szolgáltatásuk, tehát ne légy rest igénybe venni.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rest, csak hajnalban utazom, olyankor a városunkban lévő egy posta közül egyik sincs nyitva. De egyébként a szomszéddal megoldottuk, még mindig elég darabos, de már nem annyira.
2015. aug. 25. 21:03
4/4 anonim válasza:
Meg van határozva mennyit fogad el, amúgy én aprót Tesco önkiszolgáló kasszában szoktam elszórni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!