Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Valaki sürgősen tud nekem...

Valaki sürgősen tud nekem segíteni? Többi lent.

Figyelt kérdés
Vidéki vagyok de este mennem kell pestre, viszont még sosem volt tömegközlekedéssel pesten, jegyet meg ilyesmit azt hol lehet megvenni pl villamosra? Előre is köszi.

2015. aug. 21. 11:20
 1/4 anonim ***** válasza:

A legegyszerűbb a csomópontokban és megállókban elhelyezett lila BKK-automatákból megvenni a jegyet. Apróval, papírpénzzel és kártyával is fizethetsz ezeknél az érintőképernyős gépeknél. Ga elakadnál, pár perc türelemmel kapcsolatba tudsz lépni az ügyfélszolgálattal a gépen keresztül.

Ezen kívül a forgalmasabb vasútállomások és buszpályaudvarok közelében találsz BKK-pénztárakat. Ezek szintén elfogadnak kártyát is.

Egy utazáshoz a vonaljegyet kérd, egy átszállásos úthoz az átszállójegyet; de a metróhálózaton belül ingyenes az átszállás! Napi kb. 5 utazáshoz már a napijegy a jó választás.

További részletek és értékesítésipont-kereső a www.bkk.hu oldalon.

2015. aug. 21. 11:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Tehát, ha az 1es villamossal kell csak utaznom, akkor vonaljegyet kell vennem. Az oda-vissza "jó" vagy mind a 2x meg kell vennem?
2015. aug. 21. 11:38
 3/4 anonim ***** válasza:
1 vonaljegy, csak egy irányba szól (nem retúrjegy), vagyis a te estedben, 2 db vonaljegyet kell venned.
2015. aug. 21. 14:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
2015. aug. 23. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!