Toscanaba szeretnék eljutni vonattal. Magyarországról ez hogyan lehetséges?
Figyelt kérdés
Röviden de teljesen részletesen, vonat árakkal együtt aki konkrétan tudja, mert már utazott így, csak az írjon!2015. aug. 15. 07:38
1/3 anonim válasza:
Rosszak az esélyeid a megfelelő válaszra, ha ennyire lekorlátozod a válaszadók körèt. A 21. században olyan is tudhatja a választ a kérdésedre, aki soha èletében nem járt még Toszkánában.
Például én. A válasz itt található:
2/3 anonim válasza:
Sajnos én sem válaszolhatok, mert Toszkánában már jártam, de nem vonattal. Pedig ha válaszolhatnék, én is azt írnám, hogy a MÁV oldalán vannak fenn nemzetközi utazási ajánlatok, többek között olaszországi úticélokra is.
3/3 anonim válasza:
Bizony én is csak kocsival jártam Toszkánában, de nyilván utána tudnék nézni a vonatoknak is az interneten. De ha nem, hát nem, akkor majd utánanézel te :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!