Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Toscanaba szeretnék eljutni...

Toscanaba szeretnék eljutni vonattal. Magyarországról ez hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés
Röviden de teljesen részletesen, vonat árakkal együtt aki konkrétan tudja, mert már utazott így, csak az írjon!

2015. aug. 15. 07:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Rosszak az esélyeid a megfelelő válaszra, ha ennyire lekorlátozod a válaszadók körèt. A 21. században olyan is tudhatja a választ a kérdésedre, aki soha èletében nem járt még Toszkánában.

Például én. A válasz itt található:

[link]

2015. aug. 15. 08:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Sajnos én sem válaszolhatok, mert Toszkánában már jártam, de nem vonattal. Pedig ha válaszolhatnék, én is azt írnám, hogy a MÁV oldalán vannak fenn nemzetközi utazási ajánlatok, többek között olaszországi úticélokra is.
2015. aug. 15. 09:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Bizony én is csak kocsival jártam Toszkánában, de nyilván utána tudnék nézni a vonatoknak is az interneten. De ha nem, hát nem, akkor majd utánanézel te :)
2015. aug. 15. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!