Van itt olyan aki busszal jár be Gödöllőről Budapestre dolgozni?
Figyelt kérdés
Nemrég költöztem Gödöllőre és Pesten dolgozom. Most vonattal járok be, de nagy rossz. Minden nap késik, utóbi napokban fél órákat. Busszal bejárni jobb lenne?2015. aug. 13. 09:23
2/7 anonim válasza:
A vonat nem lenne rossz, csak a Keletiben valami munkálatok folynak most. Nem tudom mi, de időnként nem csak késéssel jár, de totál káosszal is.
3/7 anonim válasza:
Az a baj, hogy a MÁV el van rugaszkodva a valóságtól. és nulla szolgáltatásért annyit kérnek, mintha valami csúcs-szuper szolgáltatást adnának. Pl gyorsvonati pótjegy - a sz*ros gyorsvonat lassabban megy, mint a személy, 40 perccel később ér a céljához, az ember órákat zötykölődik és "gyors"vonati (????) pótjegy???? AZ lenne fair, ha ilyenkorra ezt megszüntetnék. Pl a férjem havi vonatbérlet mellé 6000Ft-ért kellene hogy vegyen gyorsvonati pótjegy BÉRLETET. Holott nem lehet tudni, hogy mikor mi érkezik, amikor kimegy az állomásra, nem tudni mi érkezik, fel kell szállnia mert fontos hogy beérjen, mert a személy amire vette a bérletet nem képes megérkezni!!!!!??? Könyörgöm, valamit tenni kellene. Engedjük és tűrjük hogy a szánkba csináljanak??? Felháborító!
4/7 eddiboy válasza:
#3: Vasúti bérlet mellé nem kell gyorsvonati pótjegy, így pótjegybérlet sem.
5/7 anonim válasza:
Hát igen. A férjemet megbüntették. Nekem is azt mondták (kalauz) hogy nem kell, mert bérlete van, csak épp van emellett egy BKV bérlet is, így emiatt ÁLLÍTÓLAG kell, ezt a főpénztárban mondták. A férjem kapja a BKV bérletet, így nem teljes vonalra vette meg a bérletet, ezért kell. De pl most is 97 percet késik a személy, a gyorsnak még híre sincs - mivel jöjjön??? Nem tud hazajönni a sok elmebeteg miatt és még akkor büntetik????? Egyre jobban elegem van.
6/7 eddiboy válasza:
Ha a teljes távra vesz bérletet, akkor nem kell. Meg kell nézni, mi az olcsóbb: a különbözet vagy a 6000-es pótjegybérlet. Ha pedig a cég téríti a 86%-át, akkor mindegy. Amúgy ez a rendszer egy nagy kicseszés a Budapest bérletesekkel.
7/7 anonim válasza:
Gödöllőről sokkal de sokkal pontosabban indul még a HÉV is, nem beszélve a buszról. A pontosság megfizethetetlen. A munkahely 1-2 nap talán még elnézi a késést, de.....
A vonat elképesztő.... Felháborító. Én is igyekszem elkerülni a vonatot. Busz jó. HÉV jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!