Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Magyar vonaton tényleg a...

Magyar vonaton tényleg a sínek közé kell pisilni, kakilni?

Figyelt kérdés
Bocs ha hülye kérdés, de képen láttam ilyet csak és azon lyuk volt és azt mondják tényleg ilyen, nem kamu. De ott mégis hogy? Én nem is mernék ott pisilni sem...
2015. aug. 7. 20:54
 1/6 anonim ***** válasza:
2015. aug. 7. 21:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen igy van oda kell manapsag meg a legtobb vonaton csak úgy mint minden országba, vannak persze zárt rendszerű vákumos wc de a regebbi kocsikba ilyen nincs meg ott szepen a sinekre pottyan a cucc.

De ettol mert nem mersz felsz hogy felnyúl valaki vagy esetleg megfogja vagy megis mi az ami ilyen elrettentö a pottyantós wcbe? En szemely szerint jobban szeretem mint a vákumosat mert az idóta parszt kedves ott dohányzó utasok oda dobálják bele a csikket cigis dobozt amitől eldugul az egesz es kellemes szagot árasztva ezzel a kocsiba.

2015. aug. 7. 21:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem magyar találmány, Európa számos országában (még nyugaton is) lehet találkozni e technológiával. Nyilván visszaszorulóban van, viszont a XIX. század óta "néhányan" már használták, szóval nem értem a félelmedet. Talán egyszer ha találkoztam olyannal, hogy konstrukciós hiba miatt jött vissza egy kis fincsi permet a budiból, mert pont bevágott a csőbe a menetszél. De ennyi.
2015. aug. 8. 07:03
 4/6 anonim válasza:
igen tényleg!!!
2015. aug. 28. 11:14
 5/6 Gina Lollobrigida válasza:

nem, hanem a csészébe.

Egyébként meg mégiscsak igen. Ha a sínre kerül a sz akkor kisiklik a vonat. És egyébként meg az egész országba le lehet már sz rva a vasúti sínhálózat

2015. okt. 23. 20:14
 6/6 anonim válasza:
Indiában a nyomornegyedek lakossága pedig a vasúti síneket használja WC-nek. Oda járnak a nagydolgukat is elvégezni.
2016. jan. 7. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!