Szándékosan lassúak a budapesti építkezések (fonódó villamos, stb. )?
A fonódó villamoshálózat miatt az ablakom alatt négy hónapja megy a felújítás. Zajos, büdös és kellemetlen.
Négy hónap alatt (nem túlzok) az ötven méteres szakaszból körülbelül harminc méter FELBONTÁSÁVAL végeztek, az építés még el sem kezdődött. Egész nap megy az ütvefúró, egy-két munkás támasztja a lapátot, és havonta kevesebb mint tíz métert haladnak.
Nem vagyok a konteók nagy rajongója, de az teljesen biztos, hogy 1) ez nem normális, nem így "kéne" lennie (ld. Németország, Kína), 2) nem a technológiával van baj.
Miért nem haladnak az építkezések? Kinek áll érdekében az, hogy lassan haladjanak? Ha senkinek, akkor miért történik ez?
Az hagyján, de ott a biztonsági őrt éjjel azért fizetik, hogy az autójában ALUDJON. Mondjuk a közműcégek dettó ezt csinálják, vízművek stb. hogy éjjel híd alá beparkol és alszanak. Király üzenete van az ilyen dolgoknak.
Eszméletlen, hogy bő fél év óta elszeparálták a bicikliutat a rakparton és SEMMIT NEM CSINÁLNAK RAJTA!
én építőipari művezető vagyok...te mi vagy?
naugye.
láttam pár ázsiai országban, hogy is megy ez..például Kínában.., Kuwaitban...
állj be művezetőnek, építésvezetőnek, vagy betonozónak...
a munkaárokból más ám a világ...
"én építőipari művezető vagyok...te mi vagy?
naugye."
Én közgazdász. Pontosan mit is akarsz a hozzászólásoddal?
Feltettem egy kérdést, ismertettem egy elméletet. Ha meg tudod válaszolni a kérdést, válaszold meg; ha meg tudod cáfolni az elméletet, cáfold meg; ha meg tudod magyarázni a jelenséget, magyarázd meg. Ez a három sor, amit idepöccintettél, egyikre sem alkalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!