Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Szándékosan lassúak a budapest...

Szándékosan lassúak a budapesti építkezések (fonódó villamos, stb. )?

Figyelt kérdés

A fonódó villamoshálózat miatt az ablakom alatt négy hónapja megy a felújítás. Zajos, büdös és kellemetlen.

Négy hónap alatt (nem túlzok) az ötven méteres szakaszból körülbelül harminc méter FELBONTÁSÁVAL végeztek, az építés még el sem kezdődött. Egész nap megy az ütvefúró, egy-két munkás támasztja a lapátot, és havonta kevesebb mint tíz métert haladnak.

Nem vagyok a konteók nagy rajongója, de az teljesen biztos, hogy 1) ez nem normális, nem így "kéne" lennie (ld. Németország, Kína), 2) nem a technológiával van baj.

Miért nem haladnak az építkezések? Kinek áll érdekében az, hogy lassan haladjanak? Ha senkinek, akkor miért történik ez?

2015. aug. 7. 15:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Az hagyján, de ott a biztonsági őrt éjjel azért fizetik, hogy az autójában ALUDJON. Mondjuk a közműcégek dettó ezt csinálják, vízművek stb. hogy éjjel híd alá beparkol és alszanak. Király üzenete van az ilyen dolgoknak.

Eszméletlen, hogy bő fél év óta elszeparálták a bicikliutat a rakparton és SEMMIT NEM CSINÁLNAK RAJTA!

2015. aug. 7. 15:47
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

én építőipari művezető vagyok...te mi vagy?

naugye.

láttam pár ázsiai országban, hogy is megy ez..például Kínában.., Kuwaitban...

állj be művezetőnek, építésvezetőnek, vagy betonozónak...

a munkaárokból más ám a világ...

2015. aug. 7. 16:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz úgy gyorsan haladni ha egy ember dolgozik a többi meg nézi.
2015. aug. 7. 16:11
 4/6 A kérdező kommentje:

"én építőipari művezető vagyok...te mi vagy?

naugye."

Én közgazdász. Pontosan mit is akarsz a hozzászólásoddal?

Feltettem egy kérdést, ismertettem egy elméletet. Ha meg tudod válaszolni a kérdést, válaszold meg; ha meg tudod cáfolni az elméletet, cáfold meg; ha meg tudod magyarázni a jelenséget, magyarázd meg. Ez a három sor, amit idepöccintettél, egyikre sem alkalmas.

2015. aug. 7. 17:21
 5/6 anonim ***** válasza:
A budai fonódóra ugyan nincs rálátásom, mert nem élek/közlekedek a közelében, de az általam tapasztaltak alapján simán el tudom képzelni, amit írsz. A Szentendrei hévvel is hasonló a helyzet: 2 éve volt egy árvíz, ami miatt sebességkorlátozást vezettek be a Szentlélek tér után. Most megint nem közlekedett egy pár hétig a hév azon a szakaszon, de a sebességkorlátozás továbbra is kint van, nem tudnak vele mit kezdeni. Nekem néha már olyan érzésem van, hogy szándékosan nem kezdenek vele semmit, hogy bebizonyítsák, hogy "ők megtehetik".
2015. aug. 7. 20:15
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Az egész országban ez megy: felbontják az utat és úgyhagyják. Mindegy hogy főúton van éppen, nem számít. Majd egyszer jönnek betemetik, leaszfaltozzák. Nálunk kb 2 hónapja fel van szedve egy szakasz a főúton, és azóta senki nem dolgozik ott.
2015. aug. 8. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!