GYSEV vagonban lehet egymás melletti ülés a 12 ablak és 18 folyosó?
Figyelt kérdés
GYSEV vagonban lehet egymás melletti ülés a 12 ablak és 18 folyosó számozás?
Csak mert bár úgy kértük, nem tudom elképzelni, hogyan lehet ez így. :O
2015. aug. 6. 17:39
1/5 anonim válasza:
Konkrétan milyen kocsiról van szó? Egyébként simán lehet, az ülések számozásában nem kell logikát keresni... :D
2/5 anonim válasza:
De, van benne logika, csak figyelni kell: nem sorban vannak számozva az ülések, hanem blokkonként/kupénként egy speciális mintázat alapján, a régi jegykiadási rendszerek igényeinek megfelelően. Az említett két hely esetében jó az esély, hogy egymás mellé szólnak.
3/5 anonim válasza:
Ha a Gysev ic kocsik ülés kiosztása megegyezik a MAV Bp 20-67 kocsijainak kiosztásával akkor igen egymásmelleti a hely es még asztalos is.
En ugy szoktam nezni hohy azt kell tudni a *1, *2, *5, *6 ra vegzódő helyek mindig ablak melletiek lesznek az emlitett kocsikba.
4/5 A kérdező kommentje:
GYSEV IC, és 402-es kocsi Sopron-BP vonal, a típusát sajnos nem tudom.
Nagyszerű, ha egymás mellé szól, ezt kértük a párommal, sajnos azt is hogy ne legyen 4-es, de attól tartok az nem jött össze, pedig egy kocsiban jó ha 4 ilyen 4-es ülés van...de félek hogy telibe eltalálta pont azt... :/
2015. aug. 6. 22:38
5/5 A kérdező kommentje:
4-es volt, MÁV kocsikkal igaz, de az ajtónál
2015. aug. 12. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!