Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért nem oda szól a jegy...

Miért nem oda szól a jegy ahová kérem?

Figyelt kérdés

Elégé bosszant már az hogy ha kérek az IC-re egy helyjegyet akkor, az nem oda szól ahová kérem.

Már rá írják pl. (termes kocsi,hely asztal mellett, ablak:55) a mai jegyemen ez van.

Szállok fel a vonatra, a probléma már ott kezdődik rohadtul nem termes kocsi, nem asztalnál van a hely és nem is ablakos.

És ez már nem az első... Mért nem lehet oda adni a helyjegyet ahová szól?

2015. júl. 25. 17:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos komoly rendszerszintű gondok vannak a MÁV-Startnál, emiatt egyszerűen nem tudja a cég megoldani, hogy stabil szolgáltatási színvonalat nyújtson. Egyszerűen nincs jól funkcionáló belső minőségbiztosítása a cégnek, így nem garantálja semmi, hogy ha te klímás, tiszta, termes kocsiban ablakos helyet kérsz, akkor te tényleg klímás, tiszta, termes kocsiban ablakos helyet fogsz kaoni. És az okok szerteágazóak lehetnek, àm a legtipikusabb ok az IC kocsik krónikus hiánya: érdemi mennyiségű felújítás vagy beszerzés nagyon rég nem volt e szegmensben, miközben a minőségi vasúti szolgáltatások iránt nő vagy inkább csak nőne a kereslet, ha volna kínálat - és stabil szolgáltatási színvonal.

Megjegyzem, van rosszabb is: időnként teljes kocsik maradnak ki a vonatokból.

2015. júl. 26. 07:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Igazából ez semmi, nem egyszer nem volt olyan hely, amire kiadták.

Nah meg ketten utaztunk, sose kaptunk egymás mellé helyett, mert a páromé számlás volt. Csodás egy rendszer :))

2015. júl. 26. 12:51
 3/3 A kérdező kommentje:

Én is utálom az egész helyjegy kiadó rendszert, más országokba kijön a kocsi ülés kiosztása és oda ülsz ahová szeretnél. Több év után bár ennek is nagyon örülök sikerült megcsinálni elvirában, hogy te megadhathatod elviekben hogy hová szeretnél ülni. Asztal, vagy ablak. És még ki is írja fizetés előtt hová sikerült helyet szeretni. Majd szállok fel a vonatra hogy végre nem csak véletlen kapom a helyet hanem kiválaszthattam hogy asztalos erre. a ló**** köze nincs a kívánt helyhez.

De jártam már ugy hogy nekem sem volt helyem mert a kiadott kocsi többcélú teres volt és nekem kiosztott hely egy rokkan ilyen hogyis mondjam állás volt.

2015. júl. 26. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!