Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért késtek ma annyit a vonatok?

Miért késtek ma annyit a vonatok?

Figyelt kérdés
ma Szegedről utaztunk Kecskemétre, és 70 percet késett a vonatunk, az utánunk lévő vonat pedig 30 percet. Ami Pestről indult Szegedre pedig 120 percet, ezen kívül különböző más útvonalakra is késéseket jelentettek be
2015. júl. 21. 19:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A kánikula miatt(síntágulások), sebességcsökkentést írt elő a MÁV!
2015. júl. 21. 19:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mennyire a hőségtől, de szombaton vonatoztam, egy-két lassújelet leszámítva semmi nem volt, még pontos is volt a vonat mindkét alkalommal! Direkt figyeltem, egy-két helyen 2-3 perc késés volt maximum, amit a végállomásig ledolgozott.

(A lassújelek pedig nem most kerültek oda.)

Szóval már megint lehetett valami a cegléd-szolnoki vagy a cegléd-szegedi vonalon - szerintem.

Vonatinfón pedig láttam olyat is, amikor aktuálisan a Nyugatiba érkező vonalak közül csak egy NEM késett. Az összes többi igen, de alsó hangon legalább 20 perceket. Csak mert kisnyúl.

2015. júl. 21. 22:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Lassan tolják az utasok :)
2015. júl. 22. 13:01
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
A vonatkerekeket nem lehetett teljesen felpumpálni a melegben, így lassaban gurul.
2015. júl. 22. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!