Mely vonalakon járnak InterPicik?
Figyelt kérdés
Szívesen utaznák ilyen vonattal. Miben jobb a bzmotnál?2015. júl. 15. 19:23
1/6 anonim válasza:
Már egy jó ideje nincs InterPici.
2/6 anonim válasza:
Maga a szolgáltatás mint InterPici azt hiszem 2011 óta megszűnt, de maga a szerelvény nem IP vonatok ugyan úgy járnak. Az én környékemen a 92 vonalon Kazincbarcika-Ózd között, de szerintem a régi IP vonalakon is megtalálhatóak még.
3/6 anonim válasza:
Az InterPici, mint vonatnem nem létezik, az egykoron IP-ként szolgáló Bzmot-származékok meg szét vannak szórva az országban. Egyébként eredetileg annyival volt jobb a Bzmotnál, hogy volt benne klíma és új beltere volt, ami nem volt húgyszagú. Csak ha a klíma nem működött, akkor meg lehetett pusztulni odabenn, mert az ablakok nem voltak nyithatók, a förtelmes szag meg egy idő után kialakult a mellékvonali használat folytán. Bár annyi még megmaradt, hogy nem az izzasztó, formátlan műbőrös üléspadok virítanak bennük, hanem az ugyanolyan izzasztó, de legalább kicsit formázott szövethuzatos, fejtámlás ülések.
4/6 anonim válasza:
Békéscsaba-Gyula-Vésztő útvonalon is járnak még IP szerelvények személyvonatként :)
5/6 anonim válasza:
A Püspökladány-Szeghalom vonalon is jártak még tavaly, azóta nem figyeltem - lehet, hogy már csak a Csaba-Vésztő vonatok némelyikét adják ki IP-ből. Vásárosnamény és Mátészalka környékén is járnak, illetve Ózd felé, és ennyi tudtommal.
6/6 anonim válasza:
2010-óta nem közlekednek síneken már. Szóval nem tudsz már Interpicivel utazni vagy felülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!