Kedves97 kérdése:
Elhagytam a diákigazolványom, idén végeztem és csak iskolalátogatásit tudtak adni, érvényes-e így a kedvezmény?
Figyelt kérdés
viszont az iskolalátogatásit csak júni30-ig adták mert addig kötelesek. gondolom nem érvényes, de hátha járt már így valaki és tud valami biztosat mondani.2015. júl. 5. 21:25
11/11 anonim válasza:
A 4. vagyok szerintem menj be és addig verd az asztalt amíg nem adnak mert adniuk kell. Csak ők nem akarnak adni ugyan is egy oldalra kell felmenni diákigénylés és kinyomtatni ennyi csak nem akarna mondván hogy nem vagy az iskola tanulója.
Itt egy ideiglenes diák ott látszik a 4/b pont "a tanulói/hallgatói jogviszony megszűnt, de a diákigazolványra való jogosultság fennáll"
Kell hogy adjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!