Mi történhet, ha elkapnak amikor a vonat vagy a villamos ütközőjén/két kocsi között utazok?
jeggyel is megbüntetnek, vagy csak leszállítanak?
Amúgy nem vagyok csóró, ezt az egészet csak heccből szoktam csinálni a haverokkal. 16/F
Nem, nem csak rád szólnak. Szépen bevisznek a rendőrök, s hosszasan kikérdeznek, miért tetted, hogyan tetted.
Aztán szépen fel is jelentek, s mint írták, akár börtönbe is kerülhetsz.
A pénzügyi részét nem tudom, de több millió forintos kár is keletkezhet, a hülyeségedből. Én az utolsó fillérig rád is verném.
Az egy dolog, hogy te mit kezdesz a saját életeddel.
Igenis lehet a járműnek egy nemvárt mozgása, vagy elfáradtok, valami egy pillanatra eltereli a figyelmeteket (akár megijedtek valamitől, megtetszik valami stb..)
Igen, tudom, figyeltek, vigyáztok magatokra de egy rossz mozdulat, rossz pillanat elég.
Akkor emberek nem érnek be a munkahelyükre, vagy hulla fáradtan haza, vagy oviba a gyerekért. Nem beszélve arról, hogy azért nem kellemes élmény a tudat, hogy egy embert gázolt, ölt meg, csonkított meg a vonat, amin épp utaztam....
Mások idegrendszerével, munkahelyével stb. játszol.
Most hétvégén mintha láttam volna valakit állni vágánytengelyben a 120-as pályán a 120-szal robogó vonat mellett (remélem rosszul láttam a vonatból...) Közben pár másodperc múlva elsuhantunk egy megállóhely mellett, ahova épp érkezett egy vonat a másik irányból. Ha az valamiért nem áll meg, akkor alig később - vagy egyszerre (?) - érkezik a delikvenshez velünk. Akkor én nem biztos, hogy hazaértem volna (hulla fáradt voltam), más utastársamnak esetleg fontosabb dolga is volt akkor is.
Miért nem ülsz ki egy repülőgép turbinájára? Sőt játsz a lapátokkal is
...csak úgy heccből... Hülyegyerek
Orosz rulettezzél inkább arra nem kapnál ennyi negatív választ
Rossz esetben:
1. szörnyethalsz
2. börtön, letöltendő.
Az 1-et remélem nem következik be, 2-őt viszont jó szívvel aláírnám, ajánlanám neked.
-> 16.
A két kocsi közt sok hely van(némely tehervonaton, villamoson és a héven) a Flirt motorvonatnak, a Tátra, illetve a "hannóveri" villamosnak meg meg akkora ütközője van mint egy ülés.
Egyébként meg van aki oldalt, a kocsi ajtajánál lévő lépcsőn utazik(nyitott ajtó mellett)
Ja és a szerelvény hátuljára csatolt mozdony többnyire üres és tele van kapaszkodókkal. Egyébként az éjszaka közepén sehol nincs se rendőr, se közteres, a vonat üres, a sofőr meg nem lát.
-> 17.
Orosz rulettezni minden este szoktunk (air soft-tal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!