Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mik azok a szabályok, tippek,...

Mik azok a szabályok, tippek, amelyeket egy lánynak be kell tartania, hogy biztonságban legyen az aluljáróban?

Figyelt kérdés

Péntek este (9-10 óra ) és szombat délelőtt fogok járni egy Pesti képzésre, és az M3-as és az M4-es metrót is fogom használni. Alapból irtózom a metrtól, eés bár az emberekkel semmi bajom nincs, sőt, de kicsit veszélybeneérzem magam ott lenn :S Főleg majd péntek este...

Vettünk gázsprayt, azt mondták, az mindig legyen a kezemben, és mindig oda menjek ahol több ember van.

Szerintetek mit kell még észben tartan? EÉs tényleg olyan veszélyesek az aluljárók?

Köszönöm! 18L

2015. júl. 2. 23:05
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Hát jól van, csak egy falusi emberkének márpedig tényleg a pokol kapuja!!! :P
2015. júl. 3. 10:07
 12/17 anonim ***** válasza:
52%
Legfontosabb, hogy takard el az arcod, kendővel, vagy bármivel hogy ne tudjanak felismerni, ne legyen látható testrészed, hosszú újjú póló, hosszú nadrág, és végig lefel nézzél, akkor nem fognak beléd kötni.
2015. júl. 3. 10:09
 13/17 anonim ***** válasza:

csak annyi, hogy kerüld a szemkontaktot..és a kezed a paprikaszprén legyen...

persze csak akkor fújj, ha már nyúl feléd..

szóval kerüld a szemkontaktot...mint a kutyánál..

az aluljárók csak annak veszélyesek, aki azt szeretné..

persze ne légy túl kihívó...ne látszódjon ki a minidből a fehérneműd(hogy finom legyek) és valami takarja a vállad is..szóval ne csorgasd a pasik nyálát..

ennyi.

2015. júl. 3. 10:32
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszi :) Amúgy gázspray!!
2015. júl. 3. 10:33
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát én rendszeresen járok Pestre, és már sikerült este felé megfordulnom pár aluljáróban. Városkapu sem vészes még este 9 körül, főleg ha már beértél a metró területére. Fent esetleg a pályaudvar környékén még lehet találkozni részeg alakokkal, de többnyire egymással balhéznak azok, vagy magukban énekelnek, szóval le vannak foglalva általában. :) Ha meg mész a tömeggel, szinte biztos, hogy nem lehet baj.

Azért a gázsprayt kicsit még túlzónak is találom. Mármint jó ha van nálad, de nem kell a kezedben szorongatni egész úton. :) Pont ezért volt, hogy mikor még nem ismertem annyira Pestet, akkor csak férfitársaimtól kérdeztem meg, hogy az aluljáróból, ahol vagyok, merre kell kimennem, ha valahova el akarok jutni, mert tartottam tőle, hogy ha egy lányt szólítok meg így az aluljáróban, akkor reflexből arcon fúj a gázsprayvel. :D

2015. júl. 3. 14:23
 16/17 A kérdező kommentje:
Hát, na jól van emberek, most egy kicsit megnyugtattatok... De csak egy kicsit! :P
2015. júl. 3. 16:44
 17/17 anonim ***** válasza:
22 éves, 50 kilós nő vagyok, még soha, ismétlem, soha nem kötöttek belém Pesten, pedig buliból is mentem már haza egyedül éjjel, melóból is 10-11 fele szoktam néha hazajárni. Nem kell burkát venni, rövid naciban és pánt nélküli felsőben sem fognak megtámadni/megerőszakolni/kirabolni... A metrók szarrá vannak kamerázva, millió ember jár arra, szerinted őszintén, ki bűnözik olyan helyen, ahol minden oldaláról csodás felvételek készülnek, és nagyjából 30 szemtanú/négyzetméter van a környékén? :D
2015. júl. 4. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!